Fb-pixel

Liebherr Szabadonálló háztartási készülékek

A Liebherr szabadonálló készülékei közt minden típus megtalálható. Élelmiszer tárolására, fagyasztására alkalmas hűtőink mellett a borok és szivarok megfelelő elhelyezésére is nyújtunk megoldást.

Válogasson prémium termékeink közül, melyekkel támogathatja a környezetvédelmet és a pénztárcáját. Minden hűtőszekrény kifejlesztése során nagy odafigyelést szentelünk az energiatakarékosságra, így egy új hűtő beszerzése több ezer forinttal is csökkentheti a havi villanyszámláján lévő összeget. Olyan funkciókkal vannak ellátva a hűtőrendszerek, amivel praktikussá tudjuk tenni a mindennapi használatot. Célunk, hogy minden étel és ital megőrizze a legjobb állapotát úgy, hogy az energiafogyasztást is csökkentsük. A legjobb energiahatékonysági osztályokba sorolhatóak a hűtőberendezéseink, ezzel is mutatva azt, hogy elhivatottak vagyunk az energiafogyasztás tekintetében. A háztartásokban egy-egy ilyen hűtővel sokkal hozzájárulhatunk ahhoz, hogy hazai szinten is egyre jobb eredményeket lehessen felmutatni az energiagazdaságosság jegyében.

A Liebherr hűtőszekrényeinek külső megjelenése stílusos, és minőségi burkolattal bevont. Fehér és rozsamnetes acél kivitelben érhetők el a készülékek, egyes típusok más színekben is. A Design kiadásoknak köszönhetően könnyen a konyhája részévé válnak, egységes marad a stílusa. Egy Liebherr hűtő ékes darabja lesz otthonának, minden szempár rá fog szegeződni. Ami a funkciókat illeti, nagyon sokszínű. Innovációkat alkalmazva emelheti otthona kényelmét. Nem csak a főzés szerelmeseinek fog örömteli pillanatokat okozni, hanem a bor és szivar kedvelőinek. Szakértők bevonásával lettek hűtőink kifejlesztve és tesztelve, így garantálhatjuk Ön számára a hosszútávú kiváló minőséget.

Több méret közül válogathat a webshopunkban, ennélfogva Ön is megtalálja az otthonába könnyen beilleszthető hűtőszekrényt. A strapabíró kialakítás jóvoltából nem lesz gondja a gyakori karbantartással, sőt 5 év gyártói garanciát is vállalunk minden hűtőre. Minden egyes frigó ajtajának a nyitási irány megfordítható, így kiküszöbölhető az ilyen jellegű elhelyezési gond is.

Minden hűtőgép belső kialakítása egyszerű és nagyszerű. A karcálló és törésálló üvegpolcok minden tekintetben hasznos, hiszen az egyik legegyszerűbben tisztítható felület és időtálló. A polcok között átlátszó fiókok segítik a könnyű elrendezést és így átláthatóbbá teszik a termékek közötti keresést. A fejlett hűtőrendszernek köszönhetőn a belső hideg levegő folyamatosan kering és minden sarokba eljut, így óvva a benne lévő termékek épségét. Az új technológia révén nem kell időt pazarolnia a hűtő jegesedésének megakadályozására, így a leengedés gyors és könnyen kivitelezhető eljárássá válik. A fagyasztókban alkalmazható SuperFrost funkció gyors mélyhűtésének eredményeképp lényegesen kevesebb energia felhasználására van szüksége a hűtőnek ahhoz, hogy lefagyassza az ételeket. Ezáltal megmarad a zöldségek, gyümölcsök magas vitamin és ásványianyag tartalma is.

Kínálatunkban egyedülálló módon kedvezünk a bor és szivar kedvelőknek. A boros szekrények tervezésénél az volt a fő célunk, hogy megfelelő környezetet biztosítsunk az italok számára úgy, hogy minden lehetséges káros hatást kizárjunk. Így a megfelelő páratartalom és UV védelem mellett nem akadályozza más a borok érési folyamatát. Stílusos megjelenésük emelik otthona tökéletességét. Ami a humidorokat illeti, nagyon magas páratartalmú környezetben tárolhatja a különleges szivarokat. A klímakamrák szavatolják a szivarok minőségét és megakadályozza elöregedését.

Liebherr PREMIUMHUTO.HU