Fb-pixel

Liebherr Fagyasztók

Ha fagyasztót keres, válassza a Liebherr berendezéseit! Tágas kialakítás, lenyűgöző technológiák, energiatakarékosság jellemzi a fagyasztókat, amelyek legideálisabb otthonába! Kiváló döntést hoz, ha a Liebherr termékei közül választja ki a megfelelő fagyasztó berendezést. Garantáltan hosszú időre szólnak, és strapabíró kialakítás jellemzi a fagyasztókat.

Termékek

Fagyasztószekrényeknek számos előnye van. Hatalmas tároló kapacitással bír, nagy űrtartalom révén mindig napra kész lehet mirelit áruval, elraktározhatja az idény zöldségeket, gyümölcsöket a hideg hónapokra. A tárolórekeszek praktikusan lettek kialakítva, az áttetsző fiókoknak köszönhetően könnyen fel lehet térképezni, mi rejt a fagyasztó. Külső borítás erős rozsdamentes acélból készült, amely hosszú évekig tartó szolgálatot biztosít. Több színben és méretben érhetőek el a fagyasztók. A kisebb fagyasztó szekrények is nagyon praktikusak tudnak lenni, amennyiben kis mennyiségű termék tárolására van csak igény. Könnyen elfér, egyszerűen elhelyezhető bárhol szabadonálló kialakításnak köszönhetően. A magasabb, nagyobb űrtartalommal rendelkező szerkények még praktikusabb, ha sok dolgot szeretnénk tárolni, és minden készítményt külön-külön. Például a húsokat külön, a mirelit zöldségeket másik rekeszben, és így tovább. Sokoldalú tárolási lehetőség biztosít. Ráadásul mivel álló fagyasztó szekrények, így a sok hajolgatástól is megkímélhetjük magunkat, hiszen könnyen akár szemmagasságban hozzájuthatunk a tárolt dolgokhoz, és így sokkal jobban átláthatjuk az egész fagyasztót.

Az automatikus SuperFrost funkciónak köszönhetően egyszerűen és energiatakarékosan fagyaszthatja le az ételeket. Gyorsan -32°C-ra csökken a belső hőmérséklet, és az így keletkezett hideg levegő lehetővé teszi, hogy a mélyhűtés során ne vesszen el se a gyümölcsök, se a zöldségek vitamintartalma. Amint teljesen megfagytak a rekeszekben a termékek, de legkésőbb 65 óra elteltével az automatikus funkció visszavált normál üzemmódra, és ezzel több energia takarítható meg, mint a hagyományos fagyasztási folyamattal. A FrostSafe rendszer révén a tárolóegységek extra magasak, és kiemelhetőek a fiókok könnyedén. Ezeknek a rekeszeknek zárt a kialakításuk, így a hideg levegő nem áramlik ki a készülék ajtajának nyitásakor. A fiókok átlátszóak, ebből kifolyólag egyszerűen átláthatóak a fagyasztott termékek és rendszerezetten tárolhatunk bennük. A FrostProtect technológia alacsony környezeti hőmérséklet mellett is biztosítja a tárolt élelmiszereknek az optimális hőfokot. Egészen -15°C-ig ellenállnak az alacsony hőmérsékletnek ezek a berendezések. Ennek köszönhetően nem csak a lakásban, hanem akár a garázsban, nem fűtött helyiségben is elhelyezhetőek a fagyasztók. A VarioSpace kialakításnak köszönhetően a fagyasztók fiókjai között üvegpolcokat találunk. Ez a praktikus megoldás extra tárolóhelyet biztosít, így még a nagy méretű dolgok elhelyezése is könnyebbé válik. Mivel alacsony energiahatékonysági osztályba tartoznak a SmartFrost fagyasztók, így lényegesen le tehet redukálni a fenntartási költségeket is a háztartásban. A Liebherr számára nagyon fontos, hogy mérsékelje az energiafogyasztást a környezet védelme érdekében, és így a fogyasztók számára is kedvezőbb feltételeket tud garantálni.

Liebherr PREMIUMHUTO.HU