Fb-pixel

Liebherr Professzionális készülékek

A Liebherr kereskedelmi felhasználásra szánt hűtői alkalmasak hotelek, bárok, éttermek, pékségek, boltok ellátására. Sokoldalú hűtő kínálatunkból az Ön vállalkozásához legjobban illő és megfelelő hűtőt biztosan megtalálja.

A hűtőládák alkalmasok olyan vállalkozások számára, ahol a hűtött áruk kínálása kulcsfontosságú. Ilyen például egy jégkrémes stand, vagy élelmiszerbolt. Nagyon sok hasznos funkcióval lettek ellátva a ládák, amelyekkel a fogyasztó számára legalkalmasabb vásárlási feltételeket tudja biztosítani. Az energiatakarékos LED belső tér világítás gondoskodik a behelyezett termékek optimális bemutatásáról. Az üveg tolófedélen keresztül áttekinthető a hűtőláda tartalma, ami hatékonyan elősegíti az értékesítés menetét.

A professzionális hűtőszekrények belső elrendezésének köszönhetően alkalmazható olyan helyeken, ahol szükséges a tágas belső tér, és a praktikus könnyen átrendezhető kialakítás. A hűtők magasságukban állíthatók a lábak segítségével, ezáltal egyszerűen takarítható a hűtők alatti terület.  Ily módon a fokozott higiéniai körülményeket igénylő helyeken is működtethetőek.

A prémium minőség mellé a kiemelkedő esztétikai élményt a SwingLine kialakítás biztosítja. Stílusos és kontúros megjelenés, amely minden professzionális környezetben látványos és lenyűgöző berendezés érzetét kelti. A SwingLine ajtók ergonomikusak, egyszerűen tisztíthatóak, ráadásul a teljes hosszában húzódó, integrált fogantyúnak köszönhetően rendkívül könnyen nyithatóak. A digitális hőmérséklet kijelzők mindig mutatják az aktuális hőmérsékletet. Anélkül, hogy folyton nyitogatnánk a hűtőt, láthatjuk, hogy megfelelő e a hőmérséklet vagy sem.

A kombinált hűtő-mélyhűtő szekrények pedig a legpraktikusabbak, olyan cégek számára ajánlott, akiknek fontos a stílusos megjelenés és a praktikus használhatóság. Mindemellett a kombinált hűtőgép környezetbarát kialakításának révén nem járul hozzá nagy mértékben a globális felmelegedéséhez, az ózonréteget pedig egyáltalán nem károsítja. A környezetbarát hűtőközegek használata az energiafogyasztás szempontjából is lényeges, hiszen így a szén-dioxid kibocsátás is csökkenhet amellett, hogy az üzemeltetési költséget is minimalizáljuk ameddig lehetséges. A hűtők külső háza egyetlen lemezből, illesztések nélkül készült, így rendkívül higiénikus és egyszerűen tisztíthatóak. A rozsdamentes acél strapabíró és nem korrodálódó acél övezet, amely tökéletesen megfelel a professzionális igényeknek.

A Liebherr kereskedelmi felhasználásra szánt termékei között megtalálhatjuk a mélyhűtő ládákat is. Biztosítható a tökéletes termékprezentáció a Liebherr hűtőivel. Környezetkímélő technológiák alkalmazásával kisebb mértékben járulnak hozzá a természet károsításhoz. Az energiatakarékos hűtőrendszerrel felszerelt mélyhűtő ládák nagyon sok energiát és pénzt takaríthatnak meg, amely jó a vállalkozás és a környezet szempontjából is. Különböző elrendezésű hűtők egyszerűbbé teszik a vásárlási és tárolási folyamatokat. Hatalmas méretválasztéknak köszönhetően megtalálja a legjobban beilleszthető modellt.

Nem csak professzionális hűtőszekrény, hanem mélyhűtő szekrény is rendelkezésre áll a Liebherr termékei között. Kényelmes kialakítás és designos külső megjelenés jellemzi a mélyhűtő berendezéseket. Eltérő belső kialakítás a felhasználás céljától függ, minden igényt kielégítő konstrukció. Polcos, kosaras, sínes kivitel egyaránt elérhető.

Az ipari felhasználásra szánt professzionális hűtőgépekre is 5 év gyártói garanciát vállalunk. 

Liebherr PREMIUMHUTO.HU