Fb-pixel

Liebherr hűtőláda

Vásárlás során Ön is találkozott már azzal, hogy egyes áruházakban, kisebb boltokban nem megfelelő körülmények között és rendezetlenül tárolták a hűtőládákban a termékeket? Ez elég gyakran előforduló és bosszantó eset a vásárlók számára.  Azonban tehet ez ellen, hogy az Ön boltjában ilyen ne forduljon elő. Hogy megfelelően tudja kiszolgálnia a vásárlóit, és elégedetten távozzanak a megvásárolt áruval, akkor a Liebherr hűtőládája a megoldás.

Termékek

Kereskedelmi felhasználásra szánt hűtőládáink köszönhetően kiváló minőségben bocsáthatja eladásra a mélyhűtött termékeket. A legkiválóbb feltételeket és funkciókat kínáljuk, hogy az Ön vállalkozásából is kihozzuk a maximumot. Ugyanis az cég működik jól, ahol a vevő elégedett és gyakran visszatér, így az eladó is eléri a céljait. Némi változtatással azonban mindez elérhető és lehetséges.

A Liebherr hűtők belső egyszerű és praktikus elrendezése segíti a vásárlóknak a könnyed eligazodást a hűtött termékek között. A különféle kosarak segítik az áttekintést, így hozzáférhetőbbé és eladhatóbbá válnak az élelmiszerek. Látványos megjelenítést biztosítanak prémium hűtőink, így egyszerűn mutathatja be a termékei széles választékát. Az üveg tolófedélen keresztül áttekinthető a hűtőláda tartalma, ami hatékonyan elősegíti az értékesítés menetét. Az energiatakarékos LED belső tér világítás gondoskodik a behelyezett termékek optimális bemutatásáról. Az egytáblás biztonsági üveg strapabíró kialakítása révén kopásálló, edzett és ellenáll az ütéseknek. Az edzett üvegtábla hőkezelt, így nem okoz gondot a külső és belső hőmérséklet közti nagy ingadozás sem. A hűtőládák masszívak, környezeti klímára jól reagálnak. Ráadásul ezek mellett az energiafelhasználásuk se magas.

Több méretben elérhetőek, kizárólag az Ön felhasználásától függ, hogy melyik felel meg legjobban igényeinek és vásárlóinak. A Liebherr hűtőládák fehér rozsdamentes acél burkolata kifejezetten a hosszútávú felhasználásnak kedvez, garantáltan nem fog gondot okozni a korrózió megjelenése. Könnyen tisztítható a készülék minden része a sima felületek miatt.

Több évtizedes múltra visszatekinthetően elmondhatjuk, hogy a Liebherr rendelkezik a legtöbb hűtőtechnológiai tapasztalattal, amit minden berendezés esetén kamatoztatnak. Jelenleg is sokat dolgoznak azon a tervezők és fejlesztők együtt, hogy minél hatékonyabb legyen az energiafelhasználás, és hogy a lehető legtöbb környezet károsító hatást kiszűrjék. Minden ipari felhasználásra szánt hűtőládában kizárólag prémium minőségű kompresszort, kondenzátort, párologtatót és egyéb hűtőkomponenst alkalmaznak. Mindezek mellett a költséghatékonyság is jelentős prioritással bír, hogy a felhasználók takarékos gazdálkodását támogassák. Egy energiatakarékos hűtő beszerzése hosszú távra szól, csökkentheti vele a természetkárosítást és támogathatja pénztárcáját.

AZ R600a és R290 környezetbarát hűtőközegeknek hála minimálisra tudtuk csökkenteni a globális felemelegedéshez hozzájáruló negatív anyagok kibocsátását, ráadásul az ózonréteget egyáltalán nem rombolják. Ennek az új technológiának köszönhetően ki tudtuk váltani a korábban alkalmazott R134a és R404a hűtőközegeket. Az összes impulzus vásárlást támogató hűtőládák a környezetbarát hűtőközeget használják. A CO2   kibocsátás jelentősen csökkenthető ezzel a rendszerrel és sokkal energiahatékonyabb is a felhasználása.

A hűtőládáinkra is 5 év gyártói garanciát vállalunk.  

Liebherr PREMIUMHUTO.HU