Hivatalos Viszonteladó

Impresszum

A weboldalt üzemeltető cég hivatalos neve: Dimo Clean Kft.

Székhelye: 4546 Anarcs Kossuth L. út 76.

Telephelye: 4400 Nyíregyháza, Pazonyi u. 37.

Elérhetősége: +36 42 950 061

Nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése:

Adószáma: 26134936-2-15

Engedély száma:

Kamarai tagság feltüntetése:

 

Tárhely szolgáltató

Neve: BERE-NET KFT.

Székhelye: 4611 Jéke, Táncsics u. 8.

E-mail címe: info@forweb.hu

Adószám: 23486382-2-15

Telefon: +36-30-451-9672

Miért a Liebherr?
összes

Bor szakértelem

Bor – Ínyencek kultúrája Családi vendégség, egy látogatóba érkező jó barát, vagy csak egy csendes, nyugodt este otthon – tökéletes alkalmak arra, hogy kinyissunk egy palack kiváló bort. Ahhoz, hogy a szeretettel művelt, gondosan érlelt bor zamata a maga teljességében kibontakozhasson, nagy műgonddal kell bánnunk vele. A legfinomabb borokat ideális körülmények között, pontosan meghatározott hőfokon kell tárolnunk; fogyasztásuk csak így válhat kiemelkedő élvezetté.

Tovább

Energiatakarékosság

Energiatakarékosság, maximális praktikum és kényelem mellett A Liebherr a legjobb energiahatékonysági osztályba tartozó hűtőszekrények és fagyasztók legszélesebb választékát kínálja a világon. Célunk, hogy új és innovatív készülékek kifejlesztésével folyamatosan csökkentsük termékeink energiafogyasztását. Nagyteljesítményű berendezéseink praktikusak, stílusosak és könnyen használhatók, bizonyítva, hogy nem kell lemondanunk a kényelemről ahhoz, hogy energiát takaríthassunk meg.

Tovább

BioFresh

A BioFresh hosszabban frissen tartja az ételt A friss, egészséges étel mindent megad szervezetünknek, hogy az természetesen működhessen. A Liebherr szabadalmaztatott BioFresh technológiája segítségével optimális hőmérsékleten, ideális páratartalom mellett tárolhatja vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag élelmiszereit, így a gyümölcsök és zöldségek, húsok, halak és tejtermékek jóval hosszabba

Tovább
Liebherr - PREMIUMHUTO.HU