Fb-pixel

Liebherr Beépíthető háztartási készülékek

 A Liebherr számos prémium beépíthető háztartási készüléke az Ön igényeire lett szabva. A Liebherr prémium hűtő és fagyasztó berendezései az Ön otthonába lettek tervezve, könnyen beépíthetőek és praktikus funkciókkal láttuk el őket. Nagyon fontos számunkra az energiafogyasztás mérséklése, így minden hűtőberendezésünk tervezésekor nagy odafigyelést szenteltünk az energiatakarékos üzemmódra úgy, hogy az ételek és italok kiváló minősége maximálisan megmaradjon.

A beépíthető hűtőkben kiválóan ötvözik a különböző funkciók hasznosságát, mely így olyan végeredményt nyújt, ami minden háztartásban kielégíti az igényeket. A beépíthető hűtők innovatív jellemzőkkel vannak ellátva, és könnyen integrálhatóak is minden otthonba. Az eltérő méreteknek köszönhetően mindenki megtalálja a számára legalkalmasabb készüléket. A külső borítása strapabíró, rozsdamentes burkolat. Könnyen beilleszthető bármilyen konyhába úgy, hogy megmaradjon a bútor egységes kinézete, stílusa. Kombinált modellek is alkalmasak beépítésre, sőt a Side-by-side beépíthető hűtőszekrények elhozzák otthonába a maximális luxus élményét. BioFresh technológia révén az élelmiszert nem sokkal 0°C hőfokon tárolható, ahol az ideális páratartalom biztosítása mellett, a zöldségek, gyümölcsök, húsáruk és tejtermékek hosszabb ideig megőrzik vitamintartalmukat és megjelenésüket.  A BioFresh rekeszek DrySafe, HydroSafe, SoftTelescopic és FlexSystem funkciókkal is el vannak látva.

A prémium minőségű fagyasztóink kiváló kialakításuknak köszönhetően bárhol elhelyezhetőek. Az integrált felhasználásra szánt beépíthető készülékek esetében nem a külső megjelenés a cél, hanem a funkciók sokszínűsége. Az innovációk révén minden fagyasztó rendelkezik olyan hasznos funkciókkal, melyek a mindennapi életet megkönnyítik, és csökkentik az energiafelhasználás mértékét is. A SmartFrost fagyasztók a régebbi típusú fagyasztókhoz képest gyorsabban mélyhűtenek és mérséklik a jégképződést is. Ennélfogva a kiolvasztás is sokkal rugalmasabban kezelhető lesz. A nagy tárolási kapacitás és az alacsony energiafogyasztási költségek lényegesen le tudják redukálni a fenntartási költségeket is.

A beépíthető és pult alá helyezhető borszekrények praktikusan és könnyen beilleszthetőek konyhájának vagy pincéjének stílusába. Egyszerű, letisztult külső jellemzi. A rozsdamentes acél burkolat révén nem lesz gondja korrózióval. A beépíthető egységek fenntartják az összhangot, és ékes berendezése lehet a borkedvelők számára. A borhűtők és klímák LED világítása nem termel plusz hőt, így biztosítható a megfelelő hőmérséklet és környezet a boraink számára. A bortároló szekrényekben tökéletes légminőséget biztosít a könnyen cserélhető FreshAir aktívszenes szűrő. Ennek köszönhetően a környezeti szagok és illatanyagok nem befolyásolják a hosszabb ideig tárolt borok minőségét se. Légkeveréses hűtés rendszer biztosítja a belső kiegyensúlyozott hőellátást. A vörös-fehér-rozé boraink minősége így a legkitűnőbb lesz, ami egy finom vacsora mellett elfogyasztva emeli az ételeink ízélményét is.

Az összes hűtő-és fagyasztószekrény riasztóval van ellátva, így hang és fény jelzéssel figyelmeztet minket, ha nem megfelelő a működés vagy a belső hőfok. Ennek köszönhetően gyorsan észlelhető a probléma, és a tárolt élelmiszerek és italok minőségét mihamarabb épségben tudhatjuk. Minden Liebherr hűtő esetén az alkalmazott funkciók eltérőek lehetnek a változatosságuk miatt, így a berendezések leírásánál érdemes szemügyre venni milyen technológiákkal lettek felszerelve.

Liebherr PREMIUMHUTO.HU