Fb-pixel

Liebherr kombinált hűtő-mélyhűtő szekrény

Professzionális készülékeink választékában megtalálhatóak a kombinált hűtő-mélyhűtő szekrények, melyek ipari felhasználásra szánt modellek. Belső és külső kialakításuknak köszönhetően a legjobb választás lehet cége számára. Praktikus és stílusos megjelenés jellemzi. Könnyen elhelyezhető bárhol, és megfelelő különböző hőmérséklet igényű termékek tárolására. Az energiatakarékos hűtőrendszernek köszönhetően az üzemeltetési költségek jelentősen csökkennek.

Termékek

A készülékeket a gyárból jobb oldali ajtózsanérozással szálljuk, de az oldalsó forgópánt átcserélhető, így a készülékeink egyéni igényekhez igazíthatóak, optimálisan elhelyezhetőek.

A Liebherr hűtőrendszerek kiváló minőségét a cég több évtizedes hűtőtechnológiai tapasztalata garantálja. Folyamatosan fejlesztés alatt vannak a rendszerek, a legújabb technológiákhoz igazodva alakítják a működésüket. A Liebherr kizárólag prémium minőségű kompresszort, kondenzátort, párologtatót és egyéb hűtőkomponenst alkalmaz. Mindezeknek köszönhetően lehet elérni az energiatakarékos üzemeltetést, melyek a költségeket csökkentik.

Hűtőinkben beépített hőmérsékleti riasztó jelzi, ha a hőmérséklet a beállított alsó vagy felső határt túllépi. A riasztó hang és fényjelzésnek köszönhetően gyorsan észlelhető a probléma, így a tárolt élelmiszerek épségét időben lehet biztosítani.

A Liebherr R600a és R290 környezetbarát hűtőközeget használ, így minimalizálható a káros anyag kibocsátás. Minimális mértékben járulnak hozzá a globális felmelegedéshez, az ózonréteget pedig egyáltalán nem károsítják. Ezeknek a pozitív eredményeknek hála, teljesen ki lehetett váltani a korábban alkalmazott R134a és R404a hűtőközegeket. A termékeink kiemelkedő energiahatékonysága kedvezőbb CO2-kobocsátást eredményez és népszerűsíti a fenntarthatóság filozófiáját.

Hűtőink belső kialakítása nagyon praktikus, saját igényekre rendezhető. A légkeveréses hűtés elősegíti az élelmiszerek gyors hűtését. A kiváló hatásfokú ventilátorok az egész beltérben állandó hőmérsékletet biztosítanak.

A hűtők külső háza egyetlen lemezből, illesztések nélkül készült, így rendkívül higiénikus és egyszerűen tisztíthatóak. A rozsdamentes acél strapabíró és nem korrodálódó acél övezet, amely tökéletesen megfelel a professzionális igényeknek.

A digitális hőmérséklet kijelzők mindig mutatják az aktuális hőmérsékletet. A hőfok egészre kerekített formátumban jelenik meg. Anélkül, hogy folyton nyitogatnánk a hűtőt, láthatjuk, hogy megfelelő e a hőmérséklet vagy sem.

Liebherr PREMIUMHUTO.HU