BioFresh

BioFresh


2020. 09. 24.

A BioFresh hosszabban frissen tartja az ételt A friss, egészséges étel mindent megad szervezetünknek, hogy az természetesen működhessen. A Liebherr szabadalmaztatott BioFresh technológiája segítségével optimális hőmérsékleten, ideális páratartalom mellett tárolhatja vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag élelmiszereit, így a gyümölcsök és zöldségek, húsok, halak és tejtermékek jóval hosszabba

Piaci frissesség az Ön otthonában

Egyre többen választják a gondosan kiegyensúlyozott étrendet. Ebben pedig kulcsfontosságú szerep jut a vitaminokban, nyomelemekben és ásványi anyagokban bővelkedő, friss, kiváló minőségű élelmiszerek fogyasztásának. Ezek a tápanyagok energiát biztosítanak, erősítik az immunrendszert, és teljesen természetes módon támogatják az anyagcserét. Minél frissebb az étel, annál magasabb a tápanyagtartalma. Habár ritkán jut időnk minden nap bevásárolni, aligha szeretnénk lemondani a friss ételek előnyeiről, ezért tehát olyan innovatív technológiákra van szükségünk, amelyek segítségével hosszabban tarthatjuk el az élelmiszereket, megőrizve azok ízvilágát, textúráját és értékes tápanyagtartalmát.

Hőmérséklet és páratartalom optimális kombinációja

A Liebherr BioFresh technológiájának köszönhetően olyan, különleges hűtőrekeszekben tárolhatjuk ételeinket, amelyek külön-külön optimális körülményeket biztosítanak a zöldségek és gyümölcsök, a húsok, halak és tejtermékek tárolásához. A hőmérséklet és a páratartalom finomhangolása révén az élelmiszerek hosszabban őrzik meg ízüket és tápanyagtartalmukat. A BioFresh hűtőszekrények emellett rendkívül praktikus belső megoldásokkal és funkciókkal rendelkeznek, bőséges helyet kínálnak, a bennük tárolt élelmiszerek pedig remekül áttekinthetők. A Liebherr készülékeiben nem csupán tovább maradnak frissek az élelmiszerek, de a hatékony tárolásnak köszönhetően időt is megtakaríthat velük.

Liebherr PREMIUMHUTO.HU