Fb-pixel

Liebherr Beépíthető fagyasztók

Ha beépíthető készülékeket keresel a Liebherr termékei közt biztos megtalálod a lakásodhoz legjobban igazodó modellt. Fagyasztóink beépíthető kivitelben is elérhetőek, ami igazán praktikus, hiszen így egyszerűen megtarthatja konyhája egységét és stílusát. A Liebherr számára az energiatakarékosság is lényegi tényező, a megjelenés és praktikusság mellett.

A prémium minőségű fagyasztóink kiváló kialakításuknak köszönhetően bárhol elhelyezhetőek. Az integrált felhasználásra szánt beépíthető készülékek esetében nem a külső megjelenés a cél, hanem a funkciók sokszínűsége. Az innovációk révén minden fagyasztó rendelkezik olyan hasznos funkciókkal, melyek a mindennapi életet megkönnyítik, és csökkentik az energiafelhasználás mértékét is.

Könnyedén, gyorsan lefagyaszthatóak és hosszan tárolhatóak a fagyasztó rekeszben az élelmiszerek. A -18°C vagy az alatti hőfok hatására megőrzik az ételek a vitamim- és ásványianyag-tartalmukat.

SmartFrost fagyasztók a régebbi típusú fagyasztókhoz képest gyorsabban mélyhűt és mérsékli a jégképződést is. Ennélfogva a kiolvasztás is sokkal rugalmasabban kezelhető lesz. A nagy tárolási kapacitás és az alacsony energiafogyasztási költségek lényegesen le tudják redukálni a fenntartási költségeket is.

Az automatikus SuperFrost funkciónak köszönhetően egyszerűen és energiatakarékosan fagyaszthatja le az ételeket. Gyorsan -32°C-ra csökken a belső hőmérséklet, és az így keletkezett hideg levegő lehetővé teszi, hogy a mélyhűtés során ne vesszen el se a gyümölcsök, se a zöldségek vitamintartalma. Amint teljesen megfagytak a rekeszekben a termékek, de legkésőbb 65 óra elteltével az automatikus funkció visszavált normál üzemmódra, és ezzel több energia takarítható meg.

A FrostSafe rendszer révén a tárolóegységek extra magasak, kiemelhetőek a fiókok könnyedén és zárt a kialakításuk. Így a hideg levegő nem áramlik ki a készülék ajtajának nyitásakor. A fiókok átlátszóak, ebből kifolyólag egyszerűen átláthatóak a fagyasztott termékek és a rendszerezetten tárolhatunk bennük.

Valamennyi készülékünk mellé jégkocka tálca is adott, amely nagy méretű és fedeles. A tálca praktikus töltőnyílása által könnyen feltölthető vízzel. A fedél biztonságosan záródik, így a tálca mozgatása, elhelyezése során nem folyhat ki a víz.

Amennyiben nyitva marad a fagyasztó ajtó vagy áramkimaradás okozott fennakadásokat, akkor azonnal jelez számunkra hang-és fényjelzéssel. Ennek következtében megóvhatjuk az élelmiszerek épségét és fenntarthatjuk a szükséges hőmérsékletet.

Készülékeink energiahatékonysági besorolása változó, de mind a jelenlegi legjobb osztályokba vannak sorolva. Mindenképp megéri egy alacsony energiafogyasztású berendezésre váltani, mivel ezzel támogathatjuk a környezetvédelmet, és csökkenthetjük a havi kiadásaink mértékét is.

Minden termékünkre 5 év gyári garanciát vállalunk.

Liebherr PREMIUMHUTO.HU