Fb-pixel

Liebherr Integrálható Side-by-side készülékek

Termékek

Már mindannyian láttak - láttunk amerikai filmet, ahol a konyhában a gyerkőc egy kétajtós hűtő jobb oldali ajtaját kinyitva kiveszi a narancslét, míg anyuka a bal oldali ajtót kinyitva kiveszi a tojást és a szalonnát egy ham and eggs reggeli elkészítéséhez. Kényelem, praktikum, tágas kialakítás, mely szinte mindenki igényét kielégíti, aki erre vágyik.

Hova nem ajánlanám a side by side hűtőt? 25-30 négyzetméteres minigarzonba egy vagy két albérlőnek, nyaralóba, faházba a telken..

Mindenhová máshová igen, ahol legalább négy vagy több személy lakik egy háztartásban.

A mai kor igényeinek megfelelően ezek a hűtők a praktikusság szinte minden szintjét kielégítik. Állítható polcrendszerével, esetleg italadagolójával, italhűtőjével - beállítható hőfok! -, jégkocka készítőjével, párátlanító fun kciójával stb. egyszerűvé, kényelmessé teszi ételeink, italaink tárolását, és a lehető leghosszabb ideig frissen tartja azokat.

Ez már nem a „LEHEL” hűtő korszaka, amely valóban LEHELte a hideget, fagyasztotta a fagyasztani való húsainkat, megmaradt ételeinket, bár abban az időben ez volt a csúcs, akkor a célnak minden tekintetben megfelelt.

De, mint minden, a hűtők is változnak, változnak a hűtőhöz, a hűtéshez való igényeink is.

 Side by side! Ez már a jövő. Jobban mondva már a jelen, hisz megannyi gyártó gyártja különböző méretű és rengeteg kényelmi extrával ellátott hűtőit, melyeket itthon is meg tudunk vásárolni az ország különböző pontjain.

A Side by side lakása, konyhája dísze lehet, mindamellett, amiért megalkották, egy bútordarab a konyhában, szemet gyönyörködtető alkotás, melybe betekintve csak ámulunk és bámulunk.

-Láttad már az új hűtőnket? Gyere át nézd meg!

- Átjön. Hol a hűtő?

-Hát itt.

-Ez egy kétajtós gardróbszekrény.

-Nevetek. Kinyitom neki a hűtőm ajtaját, elmagyarázom neki mi mindent is tud egy hagyományos hűtőhöz képest, és csak ámul és bámul.

Ez a side by side. Ez egy életérzés, melyet csak akkor tapasztal meg, ha megveszi, használja minden kényelmi funkcióját igénybe veszi.

Hatalmas méretéből adódóan picit magasabb is az üzemeltetésének költsége, de ne várjuk el, hogy annyit fogyasszon, mint egy 60 vagy 100 literes kis hűtő, alul vagy felül picike fagyasztórekeszével.  

Nézzük meg mit veszünk, ebben a szegmensben is vannak már A+, A++, A+++ és még nagyobb energiahatékonysággal bíró készülékek. AF -es készüléket ne vegyen, mert akkor a hűtésre szánt élelmiszer kevesebb lesz ebben az ékszerdobozban, hisz az energiaköltség 10-20%-kal is magasabb lehet. Tehát vegyük meg a picit drágábbat, de pár év alatt megtérül a plusz költség, hiszen a hűtő az egyik olyan elektromos háztartási eszközünk, mely a nap 24 órájában teljesíti szolgálatát.

Ha side by side hűtőt szeretne, csak cégünket keresse!

Várjuk szeretettel Nyíregyházi üzletünkben, ahol szakértő kollégáink minden kérdésére választ adnak, és segítenek Önnek az Ön számára legmegfelelőbb csúcskategóriás hűtőkészüléket kiválasztani.

Megtalál minket Nyíregyházán a Pazonyi út. 37. szám alatt.

https://premiumhuto.hu/liebherr-integralhato-side-by-side-keszulekek?fbclid=IwAR2SgjL_M25MAP_ox-F6uwW5x1vk24YpEltv1nibxccBXQX0v9cqihvm_sU

Liebherr PREMIUMHUTO.HU