Fb-pixel

Liebherr Borklíma szekrények

Ha borklíma szekrényt keres, válasszon a Liebherr legjobb borklíma szekrényi közül! Fantasztikus design, stílusos megjelenés, és magasszintű technológia jellemzi a bortároló szekrényeket.

Termékek

A Liebherr mindenidők legjobb hűtőgép gyártója, hiszen a több évtizedes tapasztalattal rendelkező márka, már a legújabb technológiákat használja. Kiváló szakemberek révén folyton megújulnak a berendezések, és a lehető leghatékonyabb módon próbálják fejleszteni a technológiákat. A Liebherr fő célja, hogy a tárolt termékeknek a lehető legjobb környezetet biztosítsák a hűtőkben, ráadásul az energiagazdálkodásra is nagy figyelmet fordítanak.

A borkílma szekrények célja, hogy megőrizzék a borok a különleges ízüket, aromájukat, miközben borgyűjteményét stílusosan tárolhatja benne. A borklíma szekrényekben tökéletes légminőséget biztosít a könnyen cserélhető FreshAir aktívszenes szűrő. Ennek köszönhetően a környezeti szagok és illatanyagok nem befolyásolják a hosszabb ideig tárolt borok minőségét se. A szekrények kapacitása hatalmas, több tíz palack is elfér benne. Légkeveréses hűtés rendszer biztosítja a belső kiegyensúlyozott hőellátást, amely elősegíti azt, hogy borospincéhez hasonló körülményeket biztosítsanak a borok számára. Mindezek mellett a fapolcok is nagyon fontos szerepet játszanak, hiszen még stílusosabbá teszi az összképet, és a párásítás szempontjából is lényeges. A beépített polcok egy része teleszkópos síneken mozgathatóak, így könnyen átláthatóvá válik a boros gyűjteményünk. A Liebherr borklíma szekrényei UV szűrős üvegajtókkal lettek ellátva, így megakadályozva a káros fényhatásokat. Az ultraibolya sugarak károsan hatnak a bor érésére, de ez nem okoz gondot a Liebherr számára. A szigetelt üvegajtók nagy védelmet nyújtanak, ráadásul önműködően csukódik és nyitásának iránya is megváltoztatható. A szekrényekben a hőmérséklet egynemű, vagy szintenként beállítható lehet, amely abban segít, hogy a különböző típusú borokat egyszerre tudjuk tárolni a megfelelő hőmérsékleten. A hűtők digitális hőmérséklet kijelzővel felszereltek a könnyű kezelés érdekében, és billentyűzár funkcióval is, ráadásul optikai és akusztikus riasztási rendszerrel is rendelkeznek. Energiatakarékossági szempontból is kitűnő osztályba tartoznak a hűtőszekrények. Funkcionalitását tekintve nagyon sokrétű, telis-tele van beszerelt hasznos funkciókkal, amelyek mind támogatják a borok tökéletes környezetben való érését és tárolását. A szekrények kialakítása strapabíró, rozsdamentes acél a külső burkolat, a belső pedig színes polisztirol, amely környezetbarát. Mindezek mellett a hűtők leolvasztásával sem kell bajlódni, hiszen automatikusan teszi a dolgát.

Kisebb és nagyobb vendéglátóhelyek számára is ajánlottak ezek a hűtőberendezések, hiszen a vendégek számára így fokozhatja a borok ízélményét. Borospincék helyett a legjobb alternatíva, hiszen a megfelelő páratartalom és hőmérséklet biztosított a borklíma szekrényekben a borok számára. A hőmérséklet igény szerint +5°C és +20°C közé állítható be. Garantált 5 év gyártói garancia is minden hűtő számára.  Váltson Ön is Liebherr hűtőre, és élvezze az ízeket! Fantasztikus árak, prémium minőségű hűtők, a premiumhuto.hu-tól!

Liebherr PREMIUMHUTO.HU