Hivatalos Viszonteladó

Liebherr borklíma szekrény WSbl 4201 GrandCru (szabadon álló)

CIKKSZÁM: WSbl 4201
készletinformáció:
Külső raktáron
TermékcsoportWeinlagerschrank
Energiahatékonysági osztályE
Méretek128,4 / 59,7 / 76,3 cm
LISTAÁR: 399 990Ft
379 990Ft
ÁruhitelÁruhitel kalkulációÁruhitel
kérdése van a termékről?
 • Rezgésmentes tárolás
  Rezgésmentes tárolás
  A legkisebb rezgés, rázkódás is megzavarhatja a bor érési folyamatát, megakadályozhatja a tanninok leülepedését. Az összes borszekrényben egyedi fejlesztésű, különösen csekély rezgésű kompresszorokat alkalmazunk, így biztosítva optimális bortárolási körülményeket.
 • Optimális páratartalom
  Optimális páratartalom
  A megfelelő bortárolás fontos feltétele az ideális páratartalom biztosítása. Így nem szárad ki a parafadugó. A bort vízszintesen kell tárolni, hogy a dugó belülről is nedves maradjon. A borszekrények 50%-ot meghaladó páratartalmat, ezáltal tökéletes tárolási körülményeket biztosítanak. A bortároló szekrényekben lévő levegő páratartalma igény szerint szabályozható a szellőztetés gomb megnyomásával.
 • 2, magasságukban magasságban állítható láb
  2, magasságukban magasságban állítható láb
  A maximális biztonság érdekében. Magasságukban állítható lábainak köszönhetően a bortároló szekrények optimálisan beállíthatók az egyenetlen felületeken is. Így biztos lehet benne, hogy a készülék ajtaja mindig megfelelően záródik, nem melegszik a belseje, nem alakul ki páralecsapódás, és a tárolási körülmények állandóak maradnak, megőrizve ezáltal borai minőségét.
 • Kijelzőzár biztonsági kóddal
  Kijelzőzár biztonsági kóddal
  Mindent ellenőrzése alatt tarthat. Az egy dolog, hogy borgyűjteményét az ajtózár segítségével védheti, de ugyanilyen fontos, hogy megvédje készülékét az illetéktelen beavatkozásokkal szemben. Az új, menün keresztül aktiválható kijelzőzár megbízható megoldást nyújt. A három számjegyből álló PIN-kód védi a beállításokat, és ezáltal biztosítja az ideális körülményeket borai számára.
 • Ajtóriasztás
  Ajtóriasztás
  Már a nyitás pillanatától riasztásra kész. Amennyiben bortároló szekrényének ajtaja 60 másodpercnél tovább nyitva marad, aktiválódik az ajtóriasztás. A riasztás nem csak hallható, de a készülék világításának villódzásával szemmel is látható. Így Ön gyorsan cselekedhet, és megőrizheti a borai számára szükséges tárolási körülményeket.
 • EasyFill betöltési segédeszköz
  EasyFill betöltési segédeszköz
  Megkönnyíti a bepakolást. Az EasyFill funkció biztosítja, hogy a bortároló szekrények ajtaja 90° nyitási szög felett nyitva maradjon, hogy ezáltal különösen egyszerűvé tegye a be- és kipakolást. A SelfClosing mechanizmusnak köszönhetően az ajtó 90°-nál kisebb nyitási szög esetén magától bezáródik – olyan lágyan, ahogy azt a tárolt borok megkívánják.
 • FreshAir aktívszénszűrő
  FreshAir aktívszénszűrő
  Minden Liebherr bortároló szekrény rendelkezik szagmegkötő aktívszenes szűrővel, így borai optimális körülmények között érlelődhetnek. Ennek köszönhetően megőrzik zamatukat. Ahhoz, hogy ez hosszan így maradjon, a Liebherr fél évente emlékezteti Önt a szűrő cseréjére, melyet Ön is könnyedén elvégezhet.
 • Fogantyú, fekete
  Fogantyú, fekete
  Nem csak a bor fel kinyitása okoz örömet, hanem az ajtóé is – az elegáns, fekete fogantyúval. Sokak keze segített a kiemelkedő kezelési élmény kialakításában. Az eredmény egy kézzelfoghatóan ergonomikus, kivételes tapintású fogantyú. Biztosak vagyunk benne, hogy GrandCru bortároló szekrénye sok örömet fog okozni Önnek használata során.
 • HumiditySelect
  HumiditySelect
  Ne hagyja, hogy a dugók elmorzsolódjanak. A HumiditySelect segítségével két fokozatban állíthatja be a GrandCru modell páratartalmát a kijelzőn keresztül: Standard páratartalom és Magas magas páratartalom. Annyira egyszerű, és hasznos borai számára. Az optimális páratartalom ugyanis biztosítja a dugók kellő nedvességét így azok szorosan lezárva tartják az üvegeket.
 • Felső LED világítás
  Felső LED világítás
  20.   Felső LED világítás
 • Mechanikus ajtózár, utólag beszerelhető
  Mechanikus ajtózár, utólag beszerelhető
  Megőrzi Önnek a kincseit. A borgyűjtemények értékes befektetésnek számítanak, így szükséges a védelmük. Ezért a GrandCru bortároló szekrény utólag is könnyen felszerelhető mechanikus ajtózárral – így mindig teljes mértékben ellenőrizheti, hogy ki férhet hozzá értékes boraihoz.
 • Nyaktól nyakig – A maximális üvegkapacitás érdekében
  Nyaktól nyakig – A maximális üvegkapacitás érdekében
  Maximális kapacitás. A Liebherr bortároló szekrényei megkönnyítik növekvő borgyűjteménye rendszerezését. A kapacitás teljes kihasználása érdekében a belső teret úgy alakították ki, hogy borosüvegeit nyaktól nyakig tárolhassa a fapolcokon. Ez azt jelenti, hogy még az egyre növekvő borkészletek számára is bőven van hely. Szóval nyugodtan folytassa a gyűjtést.
 • Áramkimaradásra figyelmeztető riasztás
  Áramkimaradásra figyelmeztető riasztás
  Teljes védelem. Akárcsak a borospincék, bortároló szekrényeink is ideális feltételeket biztosítanak értékes gyűjteménye tárolásához. Ugyanakkor előfordulhatnak meghibásodások, mint egy áramkimaradás. Éppen ezért minden esetre felkészülve felszereltük készülékeinket a szükséges riasztási funkciókkal. Ha valami kritikus esemény következik be, Ön arról azonnal értesülni fog.
 • Precíziós hőmérséklet beállítás
  Precíziós hőmérséklet beállítás
  Ha nem a megfelelő tárolási hőmérsékleten tartják, a bor károsodhat és veszíthet minőségéből. A precíz elektronikus vezérlőrendszer gondoskodik arról, hogy Liebherr bortároló szekrényében folyamatosan biztosítva legyen a kívánt hőmérséklet. Pontosan +5°C és +20°C között állítható be. Az aktuális hőmérséklet a kijelzőn látható.
 • Hátfali panel: fém, grafitszürke
  Hátfali panel: fém, grafitszürke
  Borához méltó belső tér enteriőr. A bordázott fa és a grafitszürke fém hátfali panel elegáns belső megjelenést kölcsönöz GrandCru bortároló szekrényének – még akkor is, ha az üres. A hátfali panel ugyanakkor nem csak egy dizájnelem, ez biztosítja a kifogástalan légáramlást, és stílusosan távol tartja a bort a mögötte rejlő technológiától.
 • Cserélhető ajtótömítés
  Cserélhető ajtótömítés
  Minden egyes részlet megfelel a legszigorúbb szabványoknak is – ez alól az ajtótömítés sem kivétel. Ennek köszönhetően az ajtó mindig légmentesen zár, ezáltal biztosítva az optimális tárolás feltételeit. Cseréjét Ön is könnyedén elvégezheti pár lépésben. Bortároló szekrénye így mindig makulátlan és higiénikus marad.
 • SabbathMode
  SabbathMode
  A hétvége a pihenésről szól, az elektronikai készülékek számára is. Ezt az Ön Liebherr készüléke is szem előtt tartja. A SabbathMode használata esetén a GrandCru bortároló szekrény minden világítása lekapcsol, inaktív a hangjelzés és a kijelző is. 80 óra elteltével a SabbathMode automatikusan kikapcsol.
 • SelfClosing Door EasyFill funkcióval
  SelfClosing Door EasyFill funkcióval
  A SelfClosing mechanizmusnak köszönhetően bortároló szekrénye ajtaja 90°-nál kisebb nyitási szög esetén magától bezáródik – olyan lágyan, ahogy azt a tárolt borok megkívánják. Az EasyFill funkció biztosítja, hogy az ajtó 90° nyitási szögben vagy afelett nyitva maradjon, hogy ezáltal különösen egyszerűvé tegye a be- és kipakolást.
 • SmartDevice doboz, utólag beépíthető
  SmartDevice doboz, utólag beépíthető
  Tartsa mindig szem előtt borait. A GrandCru bortároló szekrény gyorsan csatlakoztatható a hálózatra a SmartDevice doboz kiegészítő segítségével. Ezzel Ön élvezheti a SmartDevice alkalmazás minden előnyét. Bárhonnan hozzáférhet készülékéhez, megtekintheti és módosíthatja a beállításokat, például a hőmérsékletet, még akkor is, ha épp úton van. Az alkalmazás biztonsági értesítéseket küld a készülékről és a tárolt borokról okostelefonjára.
 • Hőmérséklet-riasztás
  Hőmérséklet-riasztás
  Liebherr készüléke folyamatosan felügyeli a hőmérsékletet, és hallható és látható értesítéssel jelzi Önnek, ha a hőmérséklet eltér a beállított értéktől. A kijelzőn pontosan megjelenik, hány fokkal csökkent vagy emelkedett a hőmérséklet, így Ön hőmérsékletingadozás esetén azonnal beavatkozhat.
 • TempProtect Plus
  TempProtect Plus
  Kettős védelem. A TempProtect Plus használatával bortároló szekrényünk két érzékelőn keresztül folyamatosan ellenőrzi a hőmérsékletet. Így kettős védelemmel biztosíthatja borait a hőmérséklet ingadozásától. Amint az egyik érzékelő kritikus hőmérséklet-változást érzékel, értesítést küld Önnek, és Önnek lehetősége nyílik az azonnali beavatkozásra.
 • Érintésvezérléses kijelző
  Érintésvezérléses kijelző
  Bortároló szekrénye kezelése könnyebb, mint a nyári borok. A minőségi tervezésű LC érintőképernyőn keresztül minden funkció könnyedén kiválasztható. A menüpontok áttekinthetők, kiválasztásukhoz elég megérinteni őket. Ha csak az aktuális hőmérsékletet szeretné ellenőrizni, az még egyszerűbb, ugyanis az folyamatosan látható a kijelzőn.
 • VibrateSafe
  VibrateSafe
  Borainak békére és nyugalomra van szüksége. A Liebherr által fejlesztett lágyan működő kompresszorok és a tömör bükkfából készült stabil polcok segítségével bortároló szekrényeink nyugodt környezetet biztosítanak borai számára. Borai így zavartalanul és nyugodtan érlelődhetnek.
 • Víztartály
  Víztartály
  Az utólag is beszerelhető víztartály ideális páratartalmat biztosít még száraz környezet esetén is. Segít fenntartani a készülék ideális páratartalmát a készülék belsejében felfogott vagy az Ön által betöltött víz felhasználásával. Így borgyűjteménye számára minden környezetben biztosíthatja az ideális körülményeket.
 • Fából készült polc, magasságában állítható
  Fából készült polc, magasságában állítható
  Érett és kifinomult. A bükkfából készült elegáns polcok biztosítják a borok rezgésmentes, vízszintes tárolását, ergonomikus kialakításuk segít az üvegek behelyezése, kivétele és elrendezése során. További előnye, hogy a fa lélegzik és kis mennyiségben vizet tárol, így ideális a belső mikroklíma és a hosszú távú tárolás számára.
Habár adatainkat a lehető leggondosabban kezeljük, fenntartjuk a jogot a műszaki részletek módosítására. Emellett eltérések mutatkozhatnak a szöveges vagy képi tartalom, valamint az eredeti készülék között.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként akcióinkról!
Miért a Liebherr?
összes

Bor szakértelem

Bor – Ínyencek kultúrája Családi vendégség, egy látogatóba érkező jó barát, vagy csak egy csendes, nyugodt este otthon – tökéletes alkalmak arra, hogy kinyissunk egy palack kiváló bort. Ahhoz, hogy a szeretettel művelt, gondosan érlelt bor zamata a maga teljességében kibontakozhasson, nagy műgonddal kell bánnunk vele. A legfinomabb borokat ideális körülmények között, pontosan meghatározott hőfokon kell tárolnunk; fogyasztásuk csak így válhat kiemelkedő élvezetté.

Tovább

Energiatakarékosság

Energiatakarékosság, maximális praktikum és kényelem mellett A Liebherr a legjobb energiahatékonysági osztályba tartozó hűtőszekrények és fagyasztók legszélesebb választékát kínálja a világon. Célunk, hogy új és innovatív készülékek kifejlesztésével folyamatosan csökkentsük termékeink energiafogyasztását. Nagyteljesítményű berendezéseink praktikusak, stílusosak és könnyen használhatók, bizonyítva, hogy nem kell lemondanunk a kényelemről ahhoz, hogy energiát takaríthassunk meg.

Tovább

BioFresh

A BioFresh hosszabban frissen tartja az ételt A friss, egészséges étel mindent megad szervezetünknek, hogy az természetesen működhessen. A Liebherr szabadalmaztatott BioFresh technológiája segítségével optimális hőmérsékleten, ideális páratartalom mellett tárolhatja vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag élelmiszereit, így a gyümölcsök és zöldségek, húsok, halak és tejtermékek jóval hosszabba

Tovább
Liebherr - PREMIUMHUTO.HU