Fb-pixel

Liebherr Fagyasztóládák

A Liebherr fagyasztóládákat neked ajánljuk, ha szeretsz mindig napra kész lenni, és elraktározni a friss gyümölcsökből, zöldségekből télire. Több méretben érhetőek el kínálatunk a fagyasztók. Ha Ön is a főzés szerelmese, és mindig szívesen főz nagy családja számára, akkor a Liebherr ládák között érdemes válogatnia.

Egyszerűen tárolhat benne mindent, nagy kapacitásának köszönhetően nincs méretkorlát. A kisebb tároló kosarak révén rendszerezheti is a termékeket a hatékonyabb felhasználás érdekében. Ezek könnyen kiemelhetőek és visszatehetőek. Helyezze a húsokat a kosarakba, a zöldségeket és gyümölcsöket pedig a nagyobb tároló részbe vagy fordítva. Praktikus hiszen nem kell a nagy polcokat, tárolókat kihúzni állandóan csak a láda tetejét felnyitni és máris szemügyre veheti, hogy mi van a háztartásban.

Akár konyhájában is elhelyezheti, ha van rá hely, de gyakran helyezik garázsba vagy spájzba is a berendezést. Mivel ezekben a helyiségekben alapvetően alacsonyabb az átlaghőmérséklet, kifejlesztettek egy olyan funkciót, amely számára ez nem okozhat gondot. A fagyasztókészülékek akár alacsony környezeti hőmérsékleten történő optimális üzemelése érdekében a készülékek FrostProtect tulajdonságuk révén -15°C-ig ellenállnak az alacsony hőmérsékletnek. Akkor is hatékonyan működnek tovább, ha a környezeti hőfok +10°C alá csökken. A fagyasztókészülékek burkolata rozsdamentes acéllal bevont, így bárhova is helyezi a hűtőkészüléket, hosszú távú felhasználásra lesz alkalmas.

Környezetvédelmi szempontból is nagyon fontos számunkra az energiatakarékosság. Készülékeink energiahatékonysági besorolása változó, de mind a jelenlegi legjobb osztályokba vannak sorolva. Mindenképp megéri egy alacsony energiafogyasztású berendezésre váltani, mivel ezzel támogathatjuk a természetvédelmét, és csökkenthetjük a havi kiadásaink mértékét is.

A ládák használata nagyon praktikus és sokoldalú, kisebb és nagyobb háztartásban is hasznos. Sőt kisebb büféknek, és üzleteknek is nagy segítség lehet, hogy mindent egy helyen tud rárolni úgy, hogy nem éri el a kapacitásának a határát. A kombinált hűtőknek nem olyan nagy a fagyasztó része, de ezzel könnyen orvosolható a probléma. Hiszen tágas, nagy és sok minden elfér benne. Több száz literes kapacitása révén családon belül egy fagyasztóláda használata előnyös lehet. Így maximalizálhatják a kapacitáskihasználását és az energiafogyasztást is alacsonyan tudják tartani.

A fagyasztók hiba esetén jeleznek nekünk, így megóvva az élelmiszerek épségét. Hőmérsékletszabályzás és ellenőrzés egyszerű a fogantyúba beépített kijelzővel és vezérlővel. A StopFrost rendszer megakadályozza az alsó nyomás kialakulását a záró fedél kinyitásával és lezárásával. A láda fedele könnyedén kinyitható mindenki számára, amellett, hogy rendkívül jól záródik és nem engedi ki a hideg levegőt.

Bármi probléma adódna 5 éven belül a fagyasztóládával, ne aggódjon, hiszen minden termékünkre 5 év gyári garanciát vállalunk.

Liebherr PREMIUMHUTO.HU