Fb-pixel

Liebherr Kompakt fagyasztó, SmartFrost

Ha Ön is gyakorlott háziasszony, és fontos számára az ideális fagyasztási közeg, akkor a Liebherr fagyasztó berendezései közül érdemes választania. A Liebherr kompakt fagyasztói, melyek SmartFrost funkcióval lettek ellátva, a legjobb választás, ha kisebb helyet igénylő fagyasztó berendezést keres. Prémium minőségű fagyasztó gépek, melyek minden háztartásban megállják a helyüket, és fantasztikus funkciókkal lettek felszerelve, melyek megkönnyítik a mindennapjainkat.

A SmartFrost fagyasztó a régebbi típusú fagyasztókhoz képest gyorsabban mélyhűt, és mérsékli a jégképződést is. Ennélfogva a kiolvasztás is sokkal rugalmasabban kezelhető lesz számunkra. Nagy tárolási kapacitással is rendelkezik, így előre raktározhatunk kedvenceinkből. A VarioSpace kialakításnak köszönhetően a fagyasztók fiókjai között üvegpolcokat találunk. Ez a praktikus megoldás extra tárolóhelyet biztosít, így még a nagy méretű dolgok elhelyezése is könnyebbé válik. Mivel alacsony energiahatékonysági osztályba ( A, A++, A+++)  tartoznak a SmartFrost fagyasztók, így lényegesen le tehet redukálni a fenntartási költségeket is a háztartásban. A Liebherr számára nagyon fontos, hogy mérsékelje az energiafogyasztást a környezet védelme érdekében, és így a fogyasztók számára is kedvezőbb feltételeket tud garantálni.

Az automatikus SuperFrost funkciónak köszönhetően egyszerűen és energiatakarékosan fagyaszthatja le az ételeket. Gyorsan -32°C-ra csökken a belső hőmérséklet, és az így keletkezett hideg levegő lehetővé teszi, hogy a mélyhűtés során ne vesszen el se a gyümölcsök, se a zöldségek vitamintartalma. Amint teljesen megfagytak a rekeszekben a termékek, de legkésőbb 65 óra elteltével az automatikus funkció visszavált normál üzemmódra, és ezzel több energia takarítható meg, mint a hagyományos fagyasztási folyamattal.

A FrostSafe rendszer révén a tárolóegységek extra magasak, és kiemelhetőek a fiókok könnyedén. Ezeknek a rekeszeknek zárt a kialakításuk, így a hideg levegő nem áramlik ki a készülék ajtajának nyitásakor. A fiókok átlátszóak, ebből kifolyólag egyszerűen átláthatóak a fagyasztott termékek és rendszerezetten tárolhatunk bennük.

A FrostProtect technológia alacsony környezeti hőmérséklet mellett is biztosítja a tárolt élelmiszereknek az optimális hőfokot. Egészen -15°C-ig ellenállnak az alacsony hőmérsékletnek ezek a berendezések. Ennek köszönhetően nem csak a lakásban, hanem akár a garázsban, nem fűtött helyiségben is elhelyezhetőek a fagyasztók.

Külső megjelenésük nagyon modern és stílusos. Fehér és rozsdamentes acélburkolattal lettek ellátva, így hosszútávú és strapabíró felhasználása biztosított. Különböző színben és méretben érhetőek el a modellek, hogy Ön megtalálja a megfelelőt otthonába. Kompakt méretük, és szabadonálló kialakításuk miatt könnyen elhelyezhetőek bárhol. Ami a belső teret illeti, könnyen kivehetőek a fiókok, és sima a belső burkolatuk, ami könnyen tisztítható, így higiénikusan tárolhatjuk az ételeket. Amennyiben nyitva marad a fagyasztó ajtó vagy áramkimaradás okozott fennakadásokat, akkor azonnal jelez számunkra hang-és fényjelzéssel. Ennek következtében megóvhatjuk az élelmiszerek épségét és fenntarthatjuk a szükséges tárolási hőmérsékletet, zavartalanul keringhet tovább a hideg levegő.

Természetesen minden termékünkre 5 év gyári garanciát vállalunk.

Liebherr PREMIUMHUTO.HU