Fb-pixel

Liebherr Hűtőszekrények

Prémium hűtőt keres? A legjobb helyen jár, ha hosszú távra vásárolna hűtőszekrényt. A Liebherr az egyik legjobb paraméterekkel rendelkező, praktikus funkciókkal ellátott hűtőszekrény családját bocsájtotta piacra. Kiemelt figyelmet szentelnek a környezettudatosságra, és az energiagazdálkodásra. A fejlesztők több éves tapasztalattal rendelkező profi szakemberek, kiknek céljuk, hogy prémium minőségű hűtőt alkossanak meg a legjobb alkatrészekkel, és ehhez kiváló designt is párosítanak.

Termékek

A környezetbarát megoldásoknak köszönhetően jelentősen lecsökkent az energiafogyasztása a hűtőberendezéseknek, amellyel nem csak a környezetért tehet, hanem a pénztárcája is hálás lesz Önnek, hogy a Liebherr termékét választotta. Természetesen az élelmiszerek épségére is ugyanúgy nagy figyelmet fordítanak. Legyen szó friss zöldségek, húsok, italok tárolásáról, vagy bármi másról. A külső megjelenés is fontos. Külső borítása rozsdamentes acél. Színekben is van választék, a fehér és a szürke különböző árnyalataiból választhat kedvére, hogy megtalálja konyhájába legjobban illő hűtőszekrényt. Stílusos megjelenésük révén kiválóan összhangban tartja a konyha összhatását. Nem csak a külső, hanem a belső is precízen lett megtervezve. A jellegzetes GlassLine belső tér kiváló minőségű összeszerelésről és kidolgozásról tanúskodik. A polcok biztonsági üvegből készültek. A rekeszelt, álácsúszó üvegpolc sokoldalúan kihasználható, igény szerint különböző magasságokba helyezhetőek. A palacktartó polcok pedig támogatják azt, hogy praktikusan lehessen elhelyezni az italokat, és nagyon sok helyet is meg lehet spórolni vele. A belső tér átláthatóságát és hangulatát LED világítás biztosítja, amely az egész polcrendszerre kihat és egyenletesen világít meg mindent. Mivel a LED lámpáknak alacsony a hőkibocsátásuk, nem lesz hatással a tárolt élelmiszerek állapotára. A BioFresh rekeszekben a lehető legjobb körülmények között tárolhatjuk a zöldséget és gyümölcsöt. Megfelelő páratartalom és hőmérséklet mellett, amely segít abban, hogy a minél tovább megőrizze frissességét az étel. A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag élelmiszerek, így a gyümölcsök és zöldségek mellett, a húsok, a halak és a tejtermékek is jóval hosszabb ideig tartják meg eredeti állapotukat. A SuperCool funkciónak is a lényege, hogy frissen tartsa az ételeket, és megőrizze azok frissességét. A technológia működésének alapja, hogy a hűtőszekrény belső terének hőmérsékletét képes +2°C-ra lecsökkenteni akár 12 órára is. Így a frissen vásárolt élelmiszerek nem vesztik el épségüket. Az automata rendszer révén 12 óra letelte után visszaáll az alaphőmérséklet. A gondtalan elhelyezés céljából az ajtópántok könnyen megfordíthatóak, így a praktikus sarokpántoknak köszönhetően bárhol optimálisan elhelyezhetőek otthonában a hűtőszekrények.

Ha Önnek is fontos a környezetbarát technológia és az élelmiszerek optimális tárolása, akkor vásároljon Liebherr hűtőszekrényt. A szakemberek a legnagyobb odafigyeléssel a legjobb technológiákat ötvözik a termékekben, amellyel elérhetővé teszik mindenki számára a prémium minőségű hűtő élményét. Garantáltan nem lesz gondja hosszú évekig a hűtőjével, ha Liebherr berendezésre cseréli a régit. Sőt 5 év gyári garanciát is biztosít a gyártó.

Liebherr PREMIUMHUTO.HU