Fb-pixel

Liebherr Humidor

A Liebherr nem csak a klasszikus hűtők és fagyasztók terén nyújt prémium minőségű berendezéseket, hanem a szivarok szerelmeseinek is kedveskedik egy egyedi kialakítású és innovatív funkciókkal rendelkező humidorral.

Termékek

A Liebherr humidor optimális klímát teremt a szivarok számára. A felső kategóriás szivaroknak ez e legmegfelelőbb tárolórendszer, ahol a lehető legjobb körülmények közötti érést biztosíthatja.

A jobbnál jobb funkciók alkalmazása magasabb szintű luxus érzetet kelt mindenki számára. A szabadonálló kivitel akár falra is szerelhető kompakt kialakításának köszönhetően. A falon látványos, és könnyebben is hozzáférhet a szivar gyűjteményéhez, ahol bárki megcsodálhatja kollekcióját. Ha az Ön gyűjteménye is telis-tele van különfélébb szivarokkal, és a világ minden tájáról beszerzett prémium szivarokat tárolna, akkor a Liebherr tárolóját válassza!

A kézzel készült termékeknek szüksége van olyan környezetre, ami segíti az ízek kibontakozását és hosszú távon megtartani a természetes aromáját. A helyesen tárolt szivarok külső borítása puha és rugalmas. Érezhető a tömegén, hogy jól raktározták, meggyújtásakor felidézhető a származása, így teljesen elmélyülhetünk a szivarozás élményében akár otthonunkban is.

A belső klíma célja, hogy állandó hőmérsékletet és tökéletes páratartalmat garantáljon, amellyel a nagyszerű zamat érhető el. A humidorokban huzamosabb ideig tárolhatja a prémium szivarokat a kiváló minőség megtartása mellett úgy, hogy azok nem öregednek el. Az új technológiák támogatják, hogy a legjobb környezeti tényezők biztosítva legyenek, úgy mintha a természetes helyükön lennének, így óvva az eltérő klímák okozta negatív hatásoktól.

Azonban figyelni kell arra, hogy ne legyen se túl magas, se túl alacsony a hőmérséklet és a páratartalom, mivel a minőség rovására mehet.  Az elektromos vezérlő rendszer és a fejlett páratartalom-érzékelőinek hála fenntartható a prémium márkás dohánytermékek állapota. Az adatok egyszerűen leolvashatóak kívülről az elektromos kijelző segítségével, így nem kell folyton nyitogatni az ajtót a hőfok ellenőrzése végett. +16°C és +20°C közé állítható be a hőmérséklet. A páratartalom pedig 68% és 75% közötti intervallumon szabályozható. Amennyiben rendellenesen változna a humidor belső hője, akkor riasztó figyelmeztet minket a hibáról.

A cédrus kínáló fadobozok kifinomult kialakításuk révén hozzájárulnak a stílusos megjelenéshez. A legoptimálisabb tárolási forma a különálló szivaroknak. Vendégeinknek könnyen kínálhatunk a kiemelhető fatárolókkal. Továbbá a belső cédrusfa szerelvények is ezt a célt szolgálják, ide dobozok is behelyezhetőek. Mivel a szivaros dobozokat is cédrusból gyártják, így a humidorokban is ezt alkalmazzák. Előnye ennek a típusú fa fajtának, hogy elnyeli a párát, amely majd egyenletesen ismét a környezetbe bocsátja azt.

A higiéniai körülmények megteremtése is létfontosságú volt a tervezésnél, épp ezért minden fa alkatrész eltávolítható és külön-külön tisztítható. A belső tér és a víztartály műanyag egységei is könnyen tisztíthatóak. Mind más berendezéseiben, a Liebherr a humidorokban is az aktívszenes technológiát alkalmazza, ami távol tartja a külső szagokat és illatanyagokat a belső térben lévő szivaroktól.

A külső megjelenés igazán egyedi, a rozsdamentes acél burkolat strapabíró és hosszú felhasználásra tervezett. A SmartSteel felületen jóval kevésbé látszanak meg az ujjlenyomatok, ráadásul a takarítása is rendkívül egyszerű így.

 

Liebherr PREMIUMHUTO.HU