Fb-pixel

Liebherr Kompakt hűtőszekrények

Kompakt hűtőszekrényeket leggyakrabban vendégházakban, hotel szobákban látunk. Azonban ezek kis hűtőszekrények bárhol megállják a helyüket! Rendkívüli kialakításuknak köszönhetően nagyon jól elhelyezhetőek bárhol, és annak ellenére, hogy kicsik, sok élelmiszer és ital elfér bennük, pont annyi, amennyire szükség van. Design-os megjelenés jellemzi, különböző színben, méretben és stílusban érhetőek el a Liebherr különféle kompakt hűtőszekrényei.

Termékek

Egyes modellek még kis fagyasztó rekeszt is kaptak. Az élelmiszerek a 4 csillagos fagyasztórekeszben hosszan tárolható, a -18°C fok vagy az alatti hőmérsékleten megőrzik a tárolt zöldségek és gyümölcsök a magas vitamin- és ásványianyag-tartamukat. Sőt falra szerelhető kiadás is elérhető kínálatunkban, amely nagyon praktikus tud lenni akár vendéglátóhelyeken. Kiváló minőségű alapanyagokból készültek, és energiatakarékossági szempontból is jól teljesítenek kis méretükből adódóan. A hűtők LED lámpa szerelvénnyél vannak ellátva, amely nem igényel karbantartást és az energiatakarékosságot is támogatja. Alacsony hőkibocsátásuknak köszönhetően a friss élelmiszerek optimális tárolási körülmények között maradnak. A megfordítható ajtópánt révén, egyszerűen elhelyezheti bárhol úgy, hogy tökéletesen kézre álljon a hűtő nyitási iránya. Ami a belső kialakítást illeti, minden tartozékkal el vannak látva a kényelmes tárolás érdekében. Sima belső burkolat és osztott üvegpolcok könnyítik meg a mindennapjainkat. Könnyen tisztítható és egyszerűen átrendezhető a belsőtér. Kiváló prémium minőség jellemzi termékeinket, olyan innovációkkal vannak felszerelve melyek megkönnyítik a mindennapi használatukat. A légkeveréses hűtés elősegíti az élelmiszerek gyors hűtését. A kiváló hatásfokú ventilátorok az egész beltérben állandó hőmérsékletet biztosítanak. A könnyű átláthatóság és rendszerezhetőség érdekében a tároló fiókok átlátszóak, ahol rendezetten tárolhatja a zöldségeket és gyümölcsöket. Az automatikus SuperCool funkció akár 12 órára +2°C-ra csökkenti a hűtőszekrény a belső terének hőmérsékletét, amely tökéletes megoldás a frissen vásárolt élelmiszerek lehűtésére, főleg a nagy nyári melegben. Minden kompakt hűtőszekrény kiváló energiatakarékossági osztályba tartozik, amit a pénztárcánk is örömmel fogad, ráadásul ez környezetvédelmi szempontból is fontos. A hűtőrészben megtalálhatóak különböző kiegészítők, mint palacktartó, tojástartó, konzerv tároló. A belső téri polcok karcálló üvegből készületek, amelyek könnyedén tisztíthatóak bármilyen szennyeződéstől, és nagyon strapabíróak. A külső kialakítás tekintve a burkolat acélból készült, és rozsdamentes. A hűtő egész belső térben egyenletes hűtési hőmérséklet van, ráadásul a beépített aktívszénszűrő megtisztítja a keringő levegőt és megköti a kellemetlen szagokat. Egyszerűen vezérelhető minden hűtő, ráadásul riasztó funkcióval is el van látva, és jelez számunkra, ha valami hiba lenne, és ebből adódóan nem tudja ellátni hűtő funkcióját.

Válassza a prémium kategóriás Liebherr hűtőket, és élvezze az ízeket, a gondtalan mindennapokat! Ráadásul a Liebherr termékekre 5 év gyári garancia is jár.

Liebherr PREMIUMHUTO.HU