Hivatalos Viszonteladó

Liebherr BRFvg 5501 001

CIKKSZÁM: BRFvg 5501
készletinformáció:
Külső raktáron
TermékcsoportPékárú szabvány szerinti hűtőkészülék keringőlevegő hűtéssel
Energiahatékonysági osztályC
Méretek168,4 / 74,7 / 76,9 cm
LISTAÁR: 795 007Ft
755 258Ft
ÁruhitelÁruhitel kalkulációÁruhitel
kérdése van a termékről?
 • A pótalkatrészek 10 évig rendelkezésre állnak
  A pótalkatrészek 10 évig rendelkezésre állnak
  A fenntartható jelölés arra utal, hogy a készülék nemcsak környezetbarát és gazdaságos, hanem tartós is. Annak érdekében, hogy hosszú távon élvezhesse professzionális készülékét, a Liebherr garantálja, hogy a pótalkatrészek a gyártás befejezése után legalább 10 évig rendelkezésre állnak. Azonban mindent megteszünk annak érdekében, hogy a pótalkatrészekre eleve ne legyen szükség.
 • Állítható magasságú lábak
  Állítható magasságú lábak
  A tartozékként rendelhető állítható magasságú lábakkal a berendezés magassága az Ön igényeihez igazítható. Például megemelheti a professzionális készülékét, hogy könnyebben tudjon takarítani alatta.
 • Jól látható készülékinformációk
  Jól látható készülékinformációk
  A készülékkel kapcsolatos minden információnak pontosan akkor kell rendelkezésre állnia, amikor szüksége van rá. Ezért jeleníthető meg minden Liebherr készülék sorozat- és szervizszáma, valamint a modell jelölése a kijelzőn, ahol könnyen leolvasható. A készülékkel kapcsolatos fontosabb információk kiolvasása miatti frusztrált keresgélés vagy a belső tér kipakolása már a múlté.
 • Alkalmas Euronorm sütőlemezekhez
  Alkalmas Euronorm sütőlemezekhez
  Tökéletes illeszkedés: Az Euronorm sütőlemezek tökéletesen ráhelyezhetők a robusztus L-alakú tartósínekre, és könnyen eltávolíthatók. Elvégre minden Liebherr sütőipari készüléket kifejezetten szabványos tepsi használatára terveztek.
 • Stabil görgők
  Stabil görgők
  Az utólag felszerelhető görgőkkel a Liebherr professzionális készülékei könnyedén mozgathatók. Bármikor áthelyezheti, vagy egyszerűen mozgathatja a készüléket a könnyebb tisztítás érdekében.
 • Cserélhető ajtózsanér
  Cserélhető ajtózsanér
  A professzionális Liebherr készülékek ajtózsanérja alapértelmezés szerint jobb oldalon található. A zsanér különösebb erőfeszítés és további alkatrészek igénybevétele nélkül áthelyezhető bal oldalra. Ez maximális rugalmasságot biztosít a telepítés helyének kiválasztásakor.
 • Cserélhető ajtótömítés
  Cserélhető ajtótömítés
  Időt és pénzt takaríthat meg: A Liebherr bepattintható ajtótömítései gond nélkül cserélhetők. Ha a tömítés megsérül, szerszám nélkül kicserélheti.
 • 15 évre tervezett alkatrészek
  15 évre tervezett alkatrészek
  A fenntartható jelölés arra utal, hogy a készülék nemcsak gazdaságos, hanem tartós is. A kiváló minőségű anyagok és a szilárd kivitelezés, valamint a gyártás leállítását követően legalább tíz évig rendelkezésre álló pótalkatrészek teszik a Liebherr készülékeket erős, megbízható és rendkívül hosszú élettartamú, kiválóan teljesítő partnerré a mindennapi igénybevétel során.
 • Demó mód
  Demó mód
  Oktatási vagy kiállítási célokra a készülék funkciói demo módban szimulálhatók anélkül, hogy a készüléket valójában üzembe kellene helyezni. Ez időt és pénzt takarít meg, mivel nincs szükség hozzá a hűtési funkcióra.
 • Zárolható kijelző
  Zárolható kijelző
  A nem kívánt beállítások elkerülése érdekében a felhasználói menü zárolható. Az akusztikus riasztások bármikor, akár még zárolt felhasználói menü mellett is nyugtázhatók. Ez biztosítja, hogy minden szükséges módosítás végrehajtható – a nem kívánatosak kivételével. Mindez a Liebherr készülék biztonságosabb kezelését segíti elő.
 • Az EU 2015/1094 irányelve szerinti energiacímke
  Az EU 2015/1094 irányelve szerinti energiacímke
  Energiahatékonyság egy pillantással: Az energiacímke egy pillantással megmutatja, mennyire gazdaságosak a professzionális Liebherr készülékek. Ez az alacsony energiafogyasztás a minimális üzemeltetési költségekben is észrevehető.
 • SafetyStop
  SafetyStop
  A kihúzásgátlóval felszerelt rácspolc garantálja a stabilitást és a biztonságos munkát: A rácspolcot nem lehet véletlenül kihúzni – még akkor sem, ha a dolgok kicsit hektikussá válnak. Be- és kirakodáskor megbízhatóan rögzített helyzetben marad, és megakadályozza a véletlen kihúzást.
 • Rejtett ügyfélmenü
  Rejtett ügyfélmenü
  Védett, biztonságos, egyszerű: A rejtett ügyfélmenüben a felhasználók állapotinformációkat kapnak a készülékről, illetve részletes beállításokat végezhetnek a készüléken, például visszaállíthatják a gyári beállításokat. Mivel ezek az információk és a beállítások egy külön, kóddal védett menüszinten találhatók, elkerülhetők a nem kívánt módosítások vagy változtatások.
 • HumidityControl
  HumidityControl
  A tökéletes klimatikus körülmények csak a hőmérséklet és a páratartalom megfelelő kombinációjával teremthetők meg. A HumidityControl lehetővé teszi, hogy a páratartalmat az Ön igényeihez igazítsa. Az optimális tárolási hőmérséklet érdekében, és azért, hogy még tovább élvezhesse a frissességet.
 • Élelmiszerek számára biztonságos belső tér
  Élelmiszerek számára biztonságos belső tér
  A Liebherr vendéglátóipari és pékségek számára készült készülékeiben használt összes anyag biztonságos az élelmiszerek szempontjából, ezért alkalmasak a csomagolatlan élelmiszerek tárolására.
 • Egyedi zárak
  Egyedi zárak
  Kiegészítők a kiemelt biztonság érdekében: Minden professzionális készülékhez öt különböző zár érhető el a hozzájuk tartozó kulcsokkal. Ez azt jelenti, hogy csak az illetékes személyzet férhet hozzá a hűtőhöz vagy a mélyhűtőhöz – így megvédheti értékes termékeit az illetéktelen hozzáféréstől.
 • Karbantartásmentes
  Karbantartásmentes
  Időt, energiát és pénzt takarít meg: A Liebherr professzionális, szabadonálló készülékei szűrők és egyéb, rendszeresen cserélendő alkatrészek és részegységek nélkül üzemelnek. Nincsenek további tisztítási követelmények.
 • Mechanikus zár
  Mechanikus zár
  Minden Liebherr vendéglátóipari és pékségek számára készült készülék mechanikus zárral és két kulccsal van felszerelve. Így biztos lehet benne, hogy illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá a tárolt árukhoz.
 • Áramkimaradással kapcsolatos információk
  Áramkimaradással kapcsolatos információk
  Ha az áramellátás megszakadt egy meghibásodás miatt, az áramellátás helyreállásakor megjelennek az áramkimaradással kapcsolatos információk. Ezek az információk jelzik, hogy a készülék átmenetileg áram nélkül volt, és ismertetik, hogy ez idő alatt mekkora volt a maximális belső hőmérséklet. Ez lehetővé teszi, hogy könnyebben felismerje az esetleges minőségromlást.
 • A készülék biztonsági szempontból megfelel a DIN EN 60335 szabványnak
  A készülék biztonsági szempontból megfelel a DIN EN 60335 szabványnak
  A lehető legnagyobb termékbiztonság érdekében a törvényileg előírt CE-jelölésen túl minden, a biztonság szempontjából lényeges területet egy független laboratórium tesztelt. Ez biztosítja a lehető legjobb termékbiztonságot.
 • Könnyen tisztítható belső tér
  Könnyen tisztítható belső tér
  A műanyag belső burkolat polisztirolból készült: teljes mértékben újrahasznosítható, robusztus és szagtalan műanyagból. Egyetlen darabból készült, így nincsenek rejtett koszfogók, és a sarkok nagyívű görbületei gyorsan és egyszerűen tisztíthatók. A fenntarthatóság és a higiénia tökéletes kombinációja.
 • Az ajtó 90° alatti nyitási szög esetén magától becsukódik
  Az ajtó 90° alatti nyitási szög esetén magától becsukódik
  Kényelmesen végezze el a rutinmunkát; ezáltal nyugodt lehet, hogy semmi sem fog kimaradni: Kb. 90°-nál nagyobb nyitási szög esetén a készülék ajtaja nyitva marad, és megkönnyíti a be- és kirakodást, valamint a tisztítást. Kb. 90° alatt magától záródik, hogy a készülék véletlenül se maradjon nyitva. Ez stabilan tartja a hőmérsékletet és megőrzi a tárolt élelmiszerek minőségét.
 • Side-by-side összeépítő készlet
  Side-by-side összeépítő készlet
  A tartozékkészlet rendezett és biztonságos megoldást nyújt több készülék egymás mellett történő felállításához. A készülékek egy profilsínen keresztül szilárdan kapcsolódnak egymáshoz, így nem mozdulhatnak el és a homlokfelületük is egységes lesz. Használatuk garantálja a készülékek között ajánlott távolságot is, és megakadályozza a készülékek között páralecsapódást.
 • SuperCool
  SuperCool
  Szeretné, ha hűtőszekrénye megőrizné az optimális hőmérsékletet, még akkor is, ha éppen szobahőmérsékletű termékeket tett be? Ezt bízza a SuperCool-ra: Az aktiválást követően a Liebherr addig növeli teljesítményét, amíg a friss élelmiszer olyan hideg nem lesz, mint a többi termék. A SuperCool ezután automatikusan kikapcsol – maximum 12 óra elteltével.
 • Rácspolc kihúzás elleni ütközővel
  Rácspolc kihúzás elleni ütközővel
  Stabil, tartós, szellős: A védőbevonatos acélból készült, robusztus, korróziómentes rácspolcok még a nehéz árukat is elbírják. Ugyanakkor az állandó légkeringést és ezáltal a hőmérséklet stabilitását is biztosítják. A kihúzásgátló megakadályozza a véletlen kicsúszást, amikor termékeket vesz ki a készülékből.
 • Hőmérséklet-tartomány: +1 °C/+15 °C
  Hőmérséklet-tartomány: +1 °C/+15 °C
  A vendéglátóipar és pékségek számára készült Liebherr készülékek lenyűgöznek stabil tárolási hőmérsékletükkel +1 °C és +15 °C között – a hosszantartó frissességért és ízletes ételekért.
 • A hőmérsékleti stabilitás megfelel a DIN EN 16825:2015/Hűtés szabványnak
  A hőmérsékleti stabilitás megfelel a DIN EN 16825:2015/Hűtés szabványnak
  A hőmérséklet-ingadozásnak minimálisnak kell lennie az élelmiszer minőségének megőrzése érdekében. A Liebherr hűtőkészülékek stabil hőmérsékletet biztosítanak –1°C és 5°C közötti hőmérséklet-tartományban. Ez nem csak a tárolási klímát tartja fenn, hanem az áruk és összetevők értékét is.
 • Intuitív menü-divigáció
  Intuitív menü-divigáció
  Kényelem karnyújtásnyira: A készülék állapotát az ajtó síkjába épített kezelőpanelről olvashatja le anélkül, hogy ki kellene nyitnia azt. A menüvezetés magától értetődő, és három érintőgombbal vezérelhető.
 • Utólag beépíthető WiFi/LAN interfész
  Utólag beépíthető WiFi/LAN interfész
  Ilyen egyszerű egy Liebherr készülék hálózatba kapcsolása: Az utólagosan beépíthető WiFi és LAN interfész segítségével a készülékek könnyedén csatlakoztathatók külső rendszerekhez, például a Liebherr SmartMonitoring rendszeréhez. A digitális felügyeleti megoldással a tárolási hőmérsékletet kényelmesen és biztonságosan lehet ellenőrizni és dokumentálni az utólag beépített interfészen keresztül.
 • Drótcső kondenzátor
  Drótcső kondenzátor
  A piszkos kondenzátorok tisztítása költséges, enélkül viszont a hűtőkészülékek hajlamosabbak a meghibásodásokra. Tartós drótcsöves kondenzátoraink azonban megakadályozzák a zsír és szennyeződés lerakódását, nem igényelnek karbantartást, és hosszú éveken át kiváló hűtési teljesítményt és hatékonyságot biztosítanak. Ezáltal az üzemeltetési költségek is alacsonyabbak lesznek.
 • Alkalmas Euronorm sütőlemezekhez
  Alkalmas Euronorm sütőlemezekhez
  Tökéletes illeszkedés: Az Euronorm sütőlemezek tökéletesen ráhelyezhetők a robusztus L-alakú tartósínekre, és könnyen eltávolíthatók. Elvégre minden Liebherr sütőipari készüléket kifejezetten szabványos tepsi használatára terveztek.
 • Digitális hőmérséklet kijelző
  Digitális hőmérséklet kijelző
  A digitális hőmérő egész fokra kerekítve mutatja meg a hűtőszekrény belső hőmérsékletet. Az érték könnyedén leolvasható kívülről, így a felhasználó azonnal, az ajtó nyitása nélkül tájékozódhat.
 • Légkeveréses hűtés
  Légkeveréses hűtés
  A kiváló hatásfokú ventilátorok gyorsan lehűtik a készülékbe frissen behelyezett élelmiszert, és az egész beltérben állandó hőmérsékletet biztosítanak.
 • Energiatakarékos hűtőrendszer
  Energiatakarékos hűtőrendszer
  A Liebherr hűtőrendszereinek kiváló minőségét a vállalat több évtizedes hűtőtechnológiai tapasztalata, valamint folyamatos kutatás-fejlesztési tevékenységei szavatolják. A Liebherr kizárólag prémium minőségű kompresszort, kondenzátort, párologtatót és egyéb hűtőkomponenst alkalmaz, így a Liebherr készülékek energiafogyasztása és üzemeltetési költségei jelentősen csökkennek.
 • Hőmérsékleti riasztó
  Hőmérsékleti riasztó
  A beépített hőmérsékleti riasztás jelzi, ha a hőmérséklet átlépte a beállított alsó vagy felső határértéket. A riasztó hang- és fényjelzés segítségével gondoskodik a tárolt élelmiszeres épségéről.
 • Környezetbarát hűtőközegek
  Környezetbarát hűtőközegek
  A Liebherr készülékeket a lehető legjobb energiahatékonyság és alacsony üzemeltetési költségek figyelembevételével optimalizálták. Kizárólag természetes és környezetbarát R 600a és R 290 hűtőközeget használunk. Ezek a hűtőközegek a leghatékonyabb kompresszorokkal együtt alkalmazva kiemelkedően nagy teljesítményű és alacsony globális felmelegedési potenciáljuknak köszönhetően a jövő szempontjából is biztonságosak.
 • Megfordítható ajtópántok (bal/jobb)
  Megfordítható ajtópántok (bal/jobb)
  A Liebherr készülékeket a gyárból jobb oldali ajtózsanérozással szállítjuk. Az oldalsó forgópánt átcserélhető, így a készülék az egyéni igényekhez igazítható, optimálisan elhelyezhető.
Habár adatainkat a lehető leggondosabban kezeljük, fenntartjuk a jogot a műszaki részletek módosítására. Emellett eltérések mutatkozhatnak a szöveges vagy képi tartalom, valamint az eredeti készülék között.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként akcióinkról!
Miért a Liebherr?
összes

Bor szakértelem

Bor – Ínyencek kultúrája Családi vendégség, egy látogatóba érkező jó barát, vagy csak egy csendes, nyugodt este otthon – tökéletes alkalmak arra, hogy kinyissunk egy palack kiváló bort. Ahhoz, hogy a szeretettel művelt, gondosan érlelt bor zamata a maga teljességében kibontakozhasson, nagy műgonddal kell bánnunk vele. A legfinomabb borokat ideális körülmények között, pontosan meghatározott hőfokon kell tárolnunk; fogyasztásuk csak így válhat kiemelkedő élvezetté.

Tovább

Energiatakarékosság

Energiatakarékosság, maximális praktikum és kényelem mellett A Liebherr a legjobb energiahatékonysági osztályba tartozó hűtőszekrények és fagyasztók legszélesebb választékát kínálja a világon. Célunk, hogy új és innovatív készülékek kifejlesztésével folyamatosan csökkentsük termékeink energiafogyasztását. Nagyteljesítményű berendezéseink praktikusak, stílusosak és könnyen használhatók, bizonyítva, hogy nem kell lemondanunk a kényelemről ahhoz, hogy energiát takaríthassunk meg.

Tovább

BioFresh

A BioFresh hosszabban frissen tartja az ételt A friss, egészséges étel mindent megad szervezetünknek, hogy az természetesen működhessen. A Liebherr szabadalmaztatott BioFresh technológiája segítségével optimális hőmérsékleten, ideális páratartalom mellett tárolhatja vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag élelmiszereit, így a gyümölcsök és zöldségek, húsok, halak és tejtermékek jóval hosszabba

Tovább
Liebherr - PREMIUMHUTO.HU