Hivatalos Viszonteladó

Liebherr  FRTSvg 7522 Performance

CIKKSZÁM: FRTSvg 7522
készletinformáció:
Rendelhető
TermékcsoportKühltisch mit dynamischer Kühlung
Energiahatékonysági osztályC
Méretek85 / 130 / 70 cm
LISTAÁR: 2 353 297Ft
2 235 632Ft
ÁruhitelÁruhitel kalkulációÁruhitel
kérdése van a termékről?
 • 1/3, 1/2 és 2/3 fiókok
  1/3, 1/2 és 2/3 fiókok
  A Liebherr hűtött munkaasztalok különböző magasságú fiókokkal szerelhetők fel, amelyek mindegyike alkalmas GN 1/1 tárolóedények behelyezésére. Három változat közül választhat: 1/3 fiók legfeljebb 15 cm magas GN edényekhez, 1/2 fiók 26,5 cm magas – például 0,2 literes palackokhoz – vagy 2/3 fiók 37,5 cm magas 30x40 cm-es Euronorm tárolókhoz vagy italos rekeszekhez.
 • A pótalkatrészek 10 évig rendelkezésre állnak
  A pótalkatrészek 10 évig rendelkezésre állnak
  A fenntartható jelölés arra utal, hogy a készülék nemcsak környezetbarát és gazdaságos, hanem tartós is. Annak érdekében, hogy hosszú távon élvezhesse professzionális készülékét, a Liebherr garantálja, hogy a pótalkatrészek a gyártás befejezése után legalább 10 évig rendelkezésre állnak. Azonban mindent megteszünk annak érdekében, hogy a pótalkatrészekre eleve ne legyen szükség.
 • Stabil görgők
  Stabil görgők
  Az utólag felszerelhető görgőkkel a Liebherr professzionális készülékei könnyedén mozgathatók. Bármikor áthelyezheti, vagy egyszerűen mozgathatja a készüléket a könnyebb tisztítás érdekében.
 • 15 évre tervezett alkatrészek
  15 évre tervezett alkatrészek
  A fenntartható jelölés arra utal, hogy a készülék nemcsak gazdaságos, hanem tartós is. A kiváló minőségű anyagok és a szilárd kivitelezés, valamint a gyártás leállítását követően legalább tíz évig rendelkezésre álló pótalkatrészek teszik a Liebherr készülékeket erős, megbízható és rendkívül hosszú élettartamú, kiválóan teljesítő partnerré a mindennapi igénybevétel során.
 • Ajtók
  Ajtók
  Hűtött munkaasztalainkba könnyű be- és kipakolni. Mindegyikük fiókos vagy nyíló ajtós változatban kapható. Ez utóbbi automatikusan nyitva marad 90°-nál nagyobb ajtónyitási szög esetén, ami jelentősen megkönnyíti a munkát. A mélyhűtött munkaasztalok általában nyíló ajtóval vannak felszerelve.
 • Az EU 2015/1094 irányelve szerinti energiacímke
  Az EU 2015/1094 irányelve szerinti energiacímke
  Energiahatékonyság egy pillantással: Az energiacímke egy pillantással megmutatja, mennyire gazdaságosak a professzionális Liebherr készülékek. Ez az alacsony energiafogyasztás a minimális üzemeltetési költségekben is észrevehető.
 • A hőmérséklet-tartomány: -2 °C/+8 °C
  A hőmérséklet-tartomány: -2 °C/+8 °C
  Tovább marad finom A Liebherr hűtőszekrények hőmérséklete széles intervallumban, −2 °C és +8 °C között állítható. Így még a hús is sokáig friss és ízletes marad.
 • Keretfűtés
  Keretfűtés
  Soha többé nem kell aggódnia a penész vagy a jég miatt. A páralecsapódás elkerülése érdekében minden Liebherr professzionális hűtött- és mélyhűtött munkaasztal keretfűtéssel van felszerelve. Ez nemcsak csökkenti a tisztítási ráfordítást, hanem javítja a higiéniát is.
 • Kompatibilis a szabványos tárolókkal
  Kompatibilis a szabványos tárolókkal
  A vendéglátóipari Liebherr hűtőkészülékeket az általánosan elterjedt Gastronorm tárolók használatára tervezték. Ez azt jelenti, hogy minden eddig használt szabványos tárolót továbbra is használhat.
 • Élelmiszerek számára biztonságos belső tér
  Élelmiszerek számára biztonságos belső tér
  A Liebherr vendéglátóipari és pékségek számára készült készülékeiben használt összes anyag biztonságos az élelmiszerek szempontjából, ezért alkalmasak a csomagolatlan élelmiszerek tárolására
 • Karbantartásmentes
  Karbantartásmentes
  Időt, energiát és pénzt takarít meg: A Liebherr professzionális, szabadonálló készülékei szűrők és egyéb, rendszeresen cserélendő alkatrészek és részegységek nélkül üzemelnek. Nincsenek további tisztítási követelmények.
 • Plug-in megoldás és külső aggregátoros változat
  Plug-in megoldás és külső aggregátoros változat
  Minden hűtött- és mlyhűtött munkasztalunk elérhető plug-in készülékként vagy külső aggragátoros változatban is. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen igazodhatnak az Ön egyéni igényeihez vagy a helyi viszonyokhoz. A külső aggragátoros készülékek lábazatra is helyezhetőek.
 • Áramkimaradással kapcsolatos információk
  Áramkimaradással kapcsolatos információk
  Ha az áramellátás megszakadt egy meghibásodás miatt, az áramellátás helyreállásakor megjelennek az áramkimaradással kapcsolatos információk. Ezek az információk jelzik, hogy a készülék átmenetileg áram nélkül volt, és ismertetik, hogy ez idő alatt mekkora volt a maximális belső hőmérséklet. Ez lehetővé teszi, hogy könnyebben felismerje az esetleges minőségromlást.
 • Kivehető fiókok
  Kivehető fiókok
  A Liebherr hűtött munkaasztalok minden részletét a funkcionalitásra tervezték. Például a fiókok könnyedén kivehetők tisztításhoz. Utána ugyanolyan könnyen visszahelyezhetők a teleszkópos sínekre.
 • A készülék biztonsági szempontból megfelel a DIN EN 60335 szabványnak
  A készülék biztonsági szempontból megfelel a DIN EN 60335 szabványnak
  A lehető legnagyobb termékbiztonság érdekében a törvényileg előírt CE-jelölésen túl minden, a biztonság szempontjából lényeges területet egy független laboratórium tesztelt. Ez biztosítja a lehető legjobb termékbiztonságot.
 • Rozsdamentes acél készülékház
  Rozsdamentes acél készülékház
  Tartós, higiénikus és mindenekelőtt könnyen tisztítható: Minden Liebherr hűtött- és mélyhűtött munkaasztal kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, és három különböző méretben kapható.
 • Rozsdamentes acél belső
  Rozsdamentes acél belső
  Higiénikus és tartós: Az egész belső tér kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült így a készülék könnyedén tisztítható és tovább élvezheti előnyeit.
 • Munkafelületek
  Munkafelületek
  A hozzáillő rozsdamentes acél munkalappal a Liebherr hűtött munkaasztal tökéletes munkafelületté válik – igény szerint hátsó felhajtással vagy anélkül. És ha személyre szabott megoldást tervez, hűtött munkaasztalaink elérhetők munkalap nélküli változatban is.
 • Illesztésmentes, döntött kijelző
  Illesztésmentes, döntött kijelző
  Könnyen olvasható, még könnyebben tisztítható: A nagyméretű kijelző illesztésmentesen illeszkedik a készülékbe, és - enyhe dőlésszögének köszönhetően - tökéletes rálátást biztosít a nagy kontrasztú hőmérséklet-kijelzőre, ezáltal nagyon felhasználóbarát. Mivel a munkafelület alatt található, így a szennyeződések ellen is optimálisan védett.
 • Digitális hőmérséklet kijelző
  Digitális hőmérséklet kijelző
  A digitális hőmérő egész fokra kerekítve mutatja meg a hűtőszekrény belső hőmérsékletet. Az érték könnyedén leolvasható kívülről, így a felhasználó azonnal, az ajtó nyitása nélkül tájékozódhat.
 • Légkeveréses hűtés
  Légkeveréses hűtés
  A kiváló hatásfokú ventilátorok gyorsan lehűtik a készülékbe frissen behelyezett élelmiszert, és az egész beltérben állandó hőmérsékletet biztosítanak.
 • Energiatakarékos hűtőrendszer
  Energiatakarékos hűtőrendszer
  A Liebherr hűtőrendszereinek kiváló minőségét a vállalat több évtizedes hűtőtechnológiai tapasztalata, valamint folyamatos kutatás-fejlesztési tevékenységei szavatolják. A Liebherr kizárólag prémium minőségű kompresszort, kondenzátort, párologtatót és egyéb hűtőkomponenst alkalmaz, így a Liebherr készülékek energiafogyasztása és üzemeltetési költségei jelentősen csökkennek.
 • Magasságukban állítható lábak
  Magasságukban állítható lábak
  Olyan helyeken, ahol elsődleges jelentőségű az állandó higiénia, a magasságukban állítható szintező lábak alatt bőséges hely marad, így könnyen és kényelmesen lehet a készülék alatt takarítani.
 • Környezetbarát hűtőközegek
  Környezetbarát hűtőközegek
  A Liebherr készülékeket a lehető legjobb energiahatékonyság és alacsony üzemeltetési költségek figyelembevételével optimalizálták. Kizárólag természetes és környezetbarát R 600a és R 290 hűtőközeget használunk. Ezek a hűtőközegek a leghatékonyabb kompresszorokkal együtt alkalmazva kiemelkedően nagy teljesítményű és alacsony globális felmelegedési potenciáljuknak köszönhetően a jövő szempontjából is biztonságosak.
Habár adatainkat a lehető leggondosabban kezeljük, fenntartjuk a jogot a műszaki részletek módosítására. Emellett eltérések mutatkozhatnak a szöveges vagy képi tartalom, valamint az eredeti készülék között.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként akcióinkról!
Miért a Liebherr?
összes

Bor szakértelem

Bor – Ínyencek kultúrája Családi vendégség, egy látogatóba érkező jó barát, vagy csak egy csendes, nyugodt este otthon – tökéletes alkalmak arra, hogy kinyissunk egy palack kiváló bort. Ahhoz, hogy a szeretettel művelt, gondosan érlelt bor zamata a maga teljességében kibontakozhasson, nagy műgonddal kell bánnunk vele. A legfinomabb borokat ideális körülmények között, pontosan meghatározott hőfokon kell tárolnunk; fogyasztásuk csak így válhat kiemelkedő élvezetté.

Tovább

Energiatakarékosság

Energiatakarékosság, maximális praktikum és kényelem mellett A Liebherr a legjobb energiahatékonysági osztályba tartozó hűtőszekrények és fagyasztók legszélesebb választékát kínálja a világon. Célunk, hogy új és innovatív készülékek kifejlesztésével folyamatosan csökkentsük termékeink energiafogyasztását. Nagyteljesítményű berendezéseink praktikusak, stílusosak és könnyen használhatók, bizonyítva, hogy nem kell lemondanunk a kényelemről ahhoz, hogy energiát takaríthassunk meg.

Tovább

BioFresh

A BioFresh hosszabban frissen tartja az ételt A friss, egészséges étel mindent megad szervezetünknek, hogy az természetesen működhessen. A Liebherr szabadalmaztatott BioFresh technológiája segítségével optimális hőmérsékleten, ideális páratartalom mellett tárolhatja vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag élelmiszereit, így a gyümölcsök és zöldségek, húsok, halak és tejtermékek jóval hosszabba

Tovább
Liebherr - PREMIUMHUTO.HU