Liebherr márkabolt

Liebherr márkabolt

 

Prémium minőségű hűtőszekrényeket értékesítünk


A Liebherr márka termékeit forgalmazzunk, aki a hűtő-fagyasztó készülékek szakértője. Már több mint 60 éve következetesen terveznek és gyártanak termékeket. A nagyháztartási gépek körében a Liebherr rendelkezik a legnagyobb vásárlói márkahűséggel. A hűtőszekrények garantált megbízhatósága érdekében a gyártásnál csak a legjobb minőségű anyagokat és alkatrészeket használják fel.


Liebherr márkabolt Nyíregyházán


Kereskedelmi üzletünket 2020. július 01.-én nyitottuk a volt Boda Üzletházban Nyíregyházán. Cégünk felismerve a Nyíregyházán és környékén jelentkező igényeket egy LIEBHERR szaküzlet iránt arra a megállapításra jutott, hogy megyeszékhelyünk is megérdemel egy színvonalas üzletet és bemutatótermet, mely kiszolgálja a lakosság és a cégek igényeit.

 


Itt találsz minket

4400 Nyíregyháza, Pazonyi u. 37. (Boda Üzletház)


 

 

Ha egy igazán jó minőségű hűtőszekrényt szeretne, mindenképp nézze meg
a Liebherr modern hűtőszekrények széles választékát 

 

Legyen szó akár a szabadon álló, aláépíthető vagy beépíthető készülékekről, akár a hűtésről, fagyasztásról vagy a kettő kombinációjáról, a Liebherr több mint 200 típusból álló választéka szinte minden vevő kívánságára tökéletes megoldást kínál, a tökéletes frissesség érdekében.

 

Liebherr prémium hűtőszekrények 

 

Látogasson el üzletünkbe és válogasson a LIEBHERR kiemelkedő minőségű és teljesítményű termékei közül.

 

Szakértő eladóink készséggel állnak szíves rendelkezésére!

Moldvai Károly Zsolt
Ügyvezető igazgató

Liebherr PREMIUMHUTO.HU