Hivatalos Viszonteladó

Liebherr kombinált hűtő CTPel 251 Comfort (szabadon álló)

CIKKSZÁM: CTPel 251
készletinformáció:
Külső raktáron
Hasznos össztérfogat270 l
Energiahatékonysági osztályF
Energiafogyasztás 24 óra alatt0,632 kWh / 24h
Méretek157,1 / 55 / 63 cm
Hasznos hűtő térfogat218,6 l
Hasznos fagyasztó térfogat51,5 l
TermékcsoportHűtő-fagyasztó-automata SmartFrost-tal
LISTAÁR: 203 990Ft
193 791Ft
ÁruhitelÁruhitel kalkulációÁruhitel
kérdése van a termékről?
Liebherr kombinált hűtÅ‘ CTP 3316 Comfort (szabadon álló)

Megfordítható ajtópántok

A készülékeket a gyárból jobb oldali zsanérozással szállítjuk. A megfordítható sarokpántok révén azonban bárhol optimálisan használhatók.

Liebherr kombinált hűtÅ‘ CTP 3316 Comfort (szabadon álló)

Átlátszó zöldségtároló fiókok

Az átlátszó zöldségtároló fiókokban bÅ‘ségesen, rendezetten elférnek a zöldségek, gyümölcsök. Ráadásul tisztításuk is rendkívül egyszerű.

Liebherr kombinált hűtÅ‘ CTP 3316 Comfort (szabadon álló)

Gyermekzár

A gyermekzárat úgy programoztuk, hogy megakadályozza a készülék véletlen kikapcsolását. A MagicEye kijelzÅ‘n piktogram jelzi, ha a gyermekzár aktív.

Liebherr kombinált hűtÅ‘ CTP 3316 Comfort (szabadon álló)

VarioSpace

A NoFrost és SmartFrost rendszerű fagyasztók fiókjai alatt kényelmesen kiemelhetÅ‘ köztes üvegpolcokat találunk. Ez a praktikus VarioSpace extra tárolóhelyet biztosít, így még nagyméretű tárgyak elhelyezése is gyorsan megoldható.

 

Automatikus SuperFrost funkció

Az automatikus SuperFrost funkció révén nem csak egyszerűen, de energiatakarékosan fagyaszthatja le élelmiszereit. Gyorsan -32°C-ra csökkenti a hÅ‘mérsékletet, és az így létrehozott hideg levegÅ‘ lehetÅ‘vé teszi, hogy az élelmiszerek a mélyhűtés során megÅ‘rizzék vitamintartalmukat. Amint az étel teljesen megfagyott, de legkésÅ‘bb 65 óra elteltével az automatikus SuperFrost funkció visszavált normál üzemmódra, és ezzel energiát takarít meg.

Liebherr kombinált hűtÅ‘ CTP 3316 Comfort (szabadon álló)

SmartFrost

Más statikus fagyasztókhoz képest a Liebherr SmartFrost technológiája gyorsabban mélyhűti az élelmiszert, valamint mérsékli a jégképzÅ‘dést, ami egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a kiolvasztást. Emellett rugalmasabb tárolási területeket is kínál, nagyobb tárolókapacitással és a kedvezÅ‘bb energiafogyasztásnak köszönhetÅ‘en alacsonyabb fenntartási költségekkel.

Megjegyzés: habár adatainkat a lehetÅ‘ leggondosabban kezeljük, fenntartjuk a jogot a műszaki részletek módosítására. Emellett eltérések mutatkozhatnak a szöveges vagy képi tartalom, valamint az eredeti készülék között.

Habár adatainkat a lehető leggondosabban kezeljük, fenntartjuk a jogot a műszaki részletek módosítására. Emellett eltérések mutatkozhatnak a szöveges vagy képi tartalom, valamint az eredeti készülék között.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként akcióinkról!
Miért a Liebherr?
összes

Bor szakértelem

Bor – Ínyencek kultúrája Családi vendégség, egy látogatóba érkező jó barát, vagy csak egy csendes, nyugodt este otthon – tökéletes alkalmak arra, hogy kinyissunk egy palack kiváló bort. Ahhoz, hogy a szeretettel művelt, gondosan érlelt bor zamata a maga teljességében kibontakozhasson, nagy műgonddal kell bánnunk vele. A legfinomabb borokat ideális körülmények között, pontosan meghatározott hőfokon kell tárolnunk; fogyasztásuk csak így válhat kiemelkedő élvezetté.

Tovább

Energiatakarékosság

Energiatakarékosság, maximális praktikum és kényelem mellett A Liebherr a legjobb energiahatékonysági osztályba tartozó hűtőszekrények és fagyasztók legszélesebb választékát kínálja a világon. Célunk, hogy új és innovatív készülékek kifejlesztésével folyamatosan csökkentsük termékeink energiafogyasztását. Nagyteljesítményű berendezéseink praktikusak, stílusosak és könnyen használhatók, bizonyítva, hogy nem kell lemondanunk a kényelemről ahhoz, hogy energiát takaríthassunk meg.

Tovább

BioFresh

A BioFresh hosszabban frissen tartja az ételt A friss, egészséges étel mindent megad szervezetünknek, hogy az természetesen működhessen. A Liebherr szabadalmaztatott BioFresh technológiája segítségével optimális hőmérsékleten, ideális páratartalom mellett tárolhatja vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag élelmiszereit, így a gyümölcsök és zöldségek, húsok, halak és tejtermékek jóval hosszabba

Tovább
Liebherr - PREMIUMHUTO.HU