Fb-pixel

Liebherr kombinált hűtő CU 3331 (szabadon álló)

CIKKSZÁM: CU 3331
készletinformáció:
Raktáron
Hasznos össztérfogat296 l
Energiahatékonysági osztályB
Energiafogyasztás 24 óra alatt0,576 kWh / 24h
Méretek181,2/55,0/63,0 cm
LISTAÁR: 184 989Ft
175 739Ft

kérdése van a termékről?
Liebherr CU 3331

Megfordítható ajtópántok

A készülékeket a gyárból jobb oldali zsanérozással szállítjuk. A megfordítható sarokpántok révén azonban bárhol optimálisan használhatók.

Liebherr CU 3331

Átlátszó zöldségtároló fiókok

Az átlátszó zöldségtároló fiókokban bÅ‘ségesen, rendezetten elférnek a zöldségek, gyümölcsök. Ráadásul tisztításuk is rendkívül egyszerű.

Liebherr CU 3331

VarioSpace

A NoFrost és SmartFrost rendszerű fagyasztók fiókjai alatt kényelmesen kiemelhetÅ‘ köztes üvegpolcokat találunk. Ez a praktikus VarioSpace extra tárolóhelyet biztosít, így még nagyméretű tárgyak elhelyezése is gyorsan megoldható.

Liebherr CU 3331

Palacktároló polc

A palacktartó polc egyszerre praktikus és tetszetÅ‘s megoldás italok tárolására. LehetÅ‘vé teszi a palackok helytakarékos tárolását.

FrostSafe

A FrostSafe rendszer extra magas, kiemelhetÅ‘ fiókjai teljesen zárt kialakításúak. Így a hideg levegÅ‘ lassabban áramlik ki a készülék ajtajának nyitásakor. A fiókok átlátszó elÅ‘lapja révén Ön könnyedén áttekintheti az ott tárolt élelmiszereket.

Liebherr CU 3331

SmartFrost

Más statikus fagyasztókhoz képest a Liebherr SmartFrost technológiája gyorsabban mélyhűti az élelmiszert, valamint mérsékli a jégképzÅ‘dést, ami egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a kiolvasztást. Emellett rugalmasabb tárolási területeket is kínál, nagyobb tárolókapacitással és a kedvezÅ‘bb energiafogyasztásnak köszönhetÅ‘en alacsonyabb fenntartási költségekkel.

Megjegyzés: habár adatainkat a lehetÅ‘ leggondosabban kezeljük, fenntartjuk a jogot a műszaki részletek módosítására. Emellett eltérések mutatkozhatnak a szöveges vagy képi tartalom, valamint az eredeti készülék között.

Habár adatainkat a lehető leggondosabban kezeljük, fenntartjuk a jogot a műszaki részletek módosítására. Emellett eltérések mutatkozhatnak a szöveges vagy képi tartalom, valamint az eredeti készülék között.
BLOG
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Tudja meg első kézből legjobb akcióinkat, vegye igénybe kizárólagos kedvezményeinket, olvassa érdekes blogunkat, melyben praktikus tanácsokkal segítjük mindennapjait!
Liebherr PREMIUMHUTO.HU