homeinfo

Liebherr kombinált hűtő CTP 251 Comfort (szabadon álló)

CIKKSZÁM: CTP 251
készletinformáció:
Rendelhető
Hasznos össztérfogat270 l
Energiahatékonysági osztályF
Energiafogyasztás 24 óra alatt0,632 kWh / 24h
Méretek157,1/55/63 cm
Hasznos hűtő térfogat218,6 l
Hasznos fagyasztó térfogat51,5 l
LISTAÁR: 156 237Ft
124 990Ft

kérdése van a termékről?
Liebherr kombinált hűtÅ‘ CTP 3316 Comfort (szabadon álló)

Megfordítható ajtópántok

A készülékeket a gyárból jobb oldali zsanérozással szállítjuk. A megfordítható sarokpántok révén azonban bárhol optimálisan használhatók.

Liebherr kombinált hűtÅ‘ CTP 3316 Comfort (szabadon álló)

Átlátszó zöldségtároló fiókok

Az átlátszó zöldségtároló fiókokban bÅ‘ségesen, rendezetten elférnek a zöldségek, gyümölcsök. Ráadásul tisztításuk is rendkívül egyszerű.

Liebherr kombinált hűtÅ‘ CTP 3316 Comfort (szabadon álló)

Gyermekzár

A gyermekzárat úgy programoztuk, hogy megakadályozza a készülék véletlen kikapcsolását. A MagicEye kijelzÅ‘n piktogram jelzi, ha a gyermekzár aktív.

Liebherr kombinált hűtÅ‘ CTP 3316 Comfort (szabadon álló)

VarioSpace

A NoFrost és SmartFrost rendszerű fagyasztók fiókjai alatt kényelmesen kiemelhetÅ‘ köztes üvegpolcokat találunk. Ez a praktikus VarioSpace extra tárolóhelyet biztosít, így még nagyméretű tárgyak elhelyezése is gyorsan megoldható.

 

Automatikus SuperFrost funkció

Az automatikus SuperFrost funkció révén nem csak egyszerűen, de energiatakarékosan fagyaszthatja le élelmiszereit. Gyorsan -32°C-ra csökkenti a hÅ‘mérsékletet, és az így létrehozott hideg levegÅ‘ lehetÅ‘vé teszi, hogy az élelmiszerek a mélyhűtés során megÅ‘rizzék vitamintartalmukat. Amint az étel teljesen megfagyott, de legkésÅ‘bb 65 óra elteltével az automatikus SuperFrost funkció visszavált normál üzemmódra, és ezzel energiát takarít meg.

Liebherr kombinált hűtÅ‘ CTP 3316 Comfort (szabadon álló)

SmartFrost

Más statikus fagyasztókhoz képest a Liebherr SmartFrost technológiája gyorsabban mélyhűti az élelmiszert, valamint mérsékli a jégképzÅ‘dést, ami egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a kiolvasztást. Emellett rugalmasabb tárolási területeket is kínál, nagyobb tárolókapacitással és a kedvezÅ‘bb energiafogyasztásnak köszönhetÅ‘en alacsonyabb fenntartási költségekkel.

Megjegyzés: habár adatainkat a lehetÅ‘ leggondosabban kezeljük, fenntartjuk a jogot a műszaki részletek módosítására. Emellett eltérések mutatkozhatnak a szöveges vagy képi tartalom, valamint az eredeti készülék között.

Habár adatainkat a lehető leggondosabban kezeljük, fenntartjuk a jogot a műszaki részletek módosítására. Emellett eltérések mutatkozhatnak a szöveges vagy képi tartalom, valamint az eredeti készülék között.
BLOG
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Tudja meg első kézből legjobb akcióinkat, vegye igénybe kizárólagos kedvezményeinket, olvassa érdekes blogunkat, melyben praktikus tanácsokkal segítjük mindennapjait!
Liebherr PREMIUMHUTO.HU