Fb-pixel

Liebherr kombinált hűtő CBNbs 4878 Premium (szabadon álló)

CIKKSZÁM: CBNbs 4878
készletinformáció:
Raktáron
Hasznos össztérfogat344 l
Energiafogyasztás 24 óra alatt0,508 kWh / 24h
Méretek201/60,0/66,5 cm
LISTAÁR: 719 988Ft
683 988Ft
PÉNZVISSZAFIZETÉS

kérdése van a termékről?
Liebherr CBNbs 4878 Premium

VarioSpace

A fagyasztó fiókok és edzettüveg polcok könnyen kiemelhetÅ‘k. VarioSpace – a praktikus tárolási megoldás nagyobb tárgyakhoz.

Liebherr CBNbs 4878 Premium

Sokoldalú palacktároló polc

A sokoldalú palacktároló polc a BioFresh Premium modellek innovatív szolgáltatása. A polc az üvegpolc alá és fölé is behelyezhetÅ‘, az egyéni igényektÅ‘l függÅ‘en.

Liebherr CBNbs 4878 Premium

Ajtótömítés

A cserélhetÅ‘ ajtótömítés optimális higiéniát, és ezáltal biztonságos élelmiszer-tárolást szavatol. A tömítés igazodik a készülékajtó vagy a készülékház színéhez, rendkívül egyszerűen helyére illeszthetÅ‘, tisztítható és cserélhetÅ‘.

Liebherr CBNbs 4878 Premium

SuperCool

A SuperCool hidegtartalékot halmoz fel, így a frissen behelyezett élelmiszer gyorsan lehűthetÅ‘. A készülék az eltelt idÅ‘ vagy az ételmennyiség függvényében, programozottan áll vissza a +2 °C-os hűtési hÅ‘mérsékletrÅ‘l normál hÅ‘mérsékletre, amivel energia takarítható meg

Liebherr CBNbs 4878 Premium

SuperFrost

A SuperCool hidegtartalékot halmoz fel, így a frissen behelyezett élelmiszer gyorsan lehűthetÅ‘, megÅ‘rizve értékes vitamin-tartalmát. A készülék az eltelt idÅ‘ vagy az ételmennyiség függvényében, programozottan áll vissza a -32 °C-os fagyasztási hÅ‘mérsékletrÅ‘l normál hÅ‘mérsékletre, amivel energia takarítható meg

Liebherr CBNbs 4878 Premium

SoftSystem

Az integrált SoftSystem mechanizmus csillapítja az ajtó csukódását, még teljesen megpakolt ajtófiókok esetén. Ez a rendkívül praktikus funkció finoman csukja az ajtót, és megakadályozza, hogy a palackok, üvegek, zacskók kiessenek az ajtópolcról.

Liebherr CBNbs 4878 Premium

SmartSteel

A SmartSteel felületen jóval kevésbé látszanak meg az ujjlenyomatok. A SmartSteel felülete kiváló minÅ‘ségű rozsdamentes acél kivitele különösen egyszerűvé teszi a tisztítást, és karcállóbbá a felületet.

Liebherr CBNbs 4878 Premium

SmartDevice

A ’SmartDevice’ címkével ellátott Liebherr termékek rácsatlakoztathatók a SmartDeviceBox-ra, így a készülék további szolgáltatásokhoz is hozzáférhet, valamint a távolból, számítógéprÅ‘l vagy mobil eszközrÅ‘l vezérelhetÅ‘. A SmartDeviceBox tartozékként megrendelhetÅ‘. Ugyanakkor azok a készülékek, amelyeknek a nevében i betű szerepel (pl. Kbi 4350), már most alapkiépítésben tartalmazzák a SmartDeviceBox berendezést.

Liebherr CBNbs 4878 Premium

PowerCooling

A nagyteljesítményű PowerCooling hűtÅ‘rendszer gondoskodik arról, hogy a frissen behelyezett élelmiszer gyorsan lehűljön, és hogy eközben a készülék belsÅ‘ terében egyenletes hÅ‘mérséklet uralkodjon. A ventilátorba beépített FreshAir aktívszenes szűrÅ‘ megtisztítja a beáramló levegÅ‘t, és felfogja a kellemetlen szagokat.

Liebherr CBNbs 4878 Premium

LED-es hátsó panel világítás

A hátsó fali LED világítás a vízszintes osztópolc hátsó felén helyezkedik el. Az energiatakarékos, környezetbarát, karbantartást nem igénylÅ‘ LED-ek optimálisan világítják meg a hűtÅ‘szekrény hátsó részét, a tetejétÅ‘l az aljáig, méghozzá a legkiválóbb minÅ‘ségben.

Liebherr CBNbs 4878 Premium

Fogantyú beépített ajtónyitó mechanizmussal

A robusztus, elegáns fogantyúk elegáns, prémium minÅ‘ségű megjelenéssel bírnak, integrált nyitó mechanizmusuk kényelmes és könnyed ajtónyitást tesz lehetÅ‘vé.

Liebherr CBNbs 4878 Premium

GlassLine

A jellegzetes GlassLine belsÅ‘ tér kiváló összeszerelési és kidolgozásról minÅ‘ségrÅ‘l tanúskodik. A polcok biztonsági üvegbÅ‘l készültek. A rekeszelt, alácsúszó üvegpolc sokoldalúan kihasználható, igény szerint különbözÅ‘ magasságokba helyezhetÅ‘.

Liebherr CBNbs 4878 Premium

SmartSteel

A SmartSteel felületen jóval kevésbé látszanak meg az ujjlenyomatok, tisztítása rendkívül egyszerű.

Liebherr CBNbs 4878 Premium

7 colos érintÅ‘képernyÅ‘

A nagyfelbontású, kontrasztos, 7,0 colos TFT képernyÅ‘ az ajtóba beépítve kapott helyet. Egyedi beállításokat tesz lehetÅ‘vé a monitor ösztönösen kezelhetÅ‘, felhasználóbarát menürendszere. A készülékek a felhasználó egyéni elvárásaihoz igazíthatók az elÅ‘re beállított programok segítségével, így biztosítva az optimális élelmiszer-tárolási körülményeket.

Liebherr CBNbs 4878 Premium

DuoCooling

A kombinált készülékek hűtÅ‘ és fagyasztó rekeszeinek pontos, egymástól független szabályozását teszi lehetÅ‘vé a DuoCooling rendszer két, egymástól függetlenül szabályozható hűtÅ‘köre. Mivel nincs légcsere a hűtÅ‘szekrény és a fagyasztó között, a szagok sem terjedhetnek át, és a tárolt élelmiszer sem fog kiszáradni.

Liebherr CBNbs 4878 Premium

NoFrost

A Liebherr NoFrost rendszere ventilátor segítségével biztosítja a gyors, jegesedésmentes mélyhűtést, elÅ‘segítve az élelmiszerek biztonságos, hosszú távú tárolását. A NoFrost technológia megnöveli a tároló kapacitást, és folyamatosan jégmentesen tartja a mélyhűtÅ‘t.

Liebherr CBNbs 4878 Premium

BioFresh

A BioFresh rekeszbe helyezett élelmiszer jóval hosszabban megÅ‘rzi vitamintartalmát, zamatát és étvágygerjesztÅ‘ megjelenését, mint egy hagyományos hűtÅ‘szekrényben. A fejlett technológiának köszönhetÅ‘en a készülék épp csak fagypont felett tartja a hÅ‘mérsékletet.

tovább

BluPerformance

Még nagyobb kapacitás, még gazdaságosabb, még takarékosabb élelmiszer-tárolás csendes működés, egyszerű kezelhetÅ‘ség és kivételes tervezés mellett: a Liebherr BluPerformance készülékei új irányt jelölnek ki, és új mércét állítanak a hűtéstechnikában és a fagyasztásban.

Megjegyzés: habár adatainkat a lehetÅ‘ leggondosabban kezeljük, fenntartjuk a jogot a műszaki részletek módosítására. Emellett eltérések mutatkozhatnak a szöveges vagy képi tartalom, valamint az eredeti készülék között.

Habár adatainkat a lehető leggondosabban kezeljük, fenntartjuk a jogot a műszaki részletek módosítására. Emellett eltérések mutatkozhatnak a szöveges vagy képi tartalom, valamint az eredeti készülék között.
BLOG
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Tudja meg első kézből legjobb akcióinkat, vegye igénybe kizárólagos kedvezményeinket, olvassa érdekes blogunkat, melyben praktikus tanácsokkal segítjük mindennapjait!
Liebherr PREMIUMHUTO.HU