Liebherr hűtőszekrény IKBP 3560 Premium (beépíthető)

CIKKSZÁM: IKBP 3560
készletinformáció:
Rendelhető
Hasznos össztérfogat301 l
Energiahatékonysági osztályA
Energiafogyasztás 24 óra alatt0,242 kWh / 24h
Méretek177,0 - 178,6/55,9/54,4 cm
LISTAÁR: 589 989Ft
560 489Ft
PÉNZVISSZAFIZETÉS

kérdése van a termékről?

Megfordítható ajtópántok

A készülékeket a gyárból jobb oldali zsanérozással szállítjuk. A megfordítható sarokpántok révén azonban bárhol optimálisan használhatók.

Liebherr hűtÅ‘szekrény IKBP 3560 Premium (beépíthetÅ‘)

Gyermekzár

A gyermekzárat úgy programoztuk, hogy megakadályozza a készülék véletlen kikapcsolását. A MagicEye kijelzÅ‘n piktogram jelzi, ha a gyermekzár aktív.

Integrált felhasználásra szánt beépíthetÅ‘ készülékek

A készülékek könnyedén elférnek a konyhabútor ajtaja mögött, így ideálisan integrálhatók beépített konyhába, így biztosítva a helyiség egységes megjelenését. Figyelje meg, milyen technológiájú az ajtószerelvény. Fixen rögzített: a hűtÅ‘szekrény és a konyhabútor ajtaját közvetlenül egymáshoz rögzítjük. Csúszózsanéros: a bútor ajtólapot csúszósínek segítségével rögzítjük a készülék ajtajára. Nyitáskor és záráskor a bútor ajtólap elcsúszik a síneken.

Sima belső burkolat

A hűtÅ‘szekrény belsÅ‘ burkolatát elöl és hátul, mindkét oldalon egy-egy elegáns támasztó oszlop határozza meg. Ezek az üvegpolcok rendkívül rugalmas átrendezését teszik lehetÅ‘vé. A megoldás másik elÅ‘nye, hogy a belsÅ‘ burkolat rendkívül sima felületű, ezért igen könnyen tisztítható.

Fixen rögzített ajtórendszer

A konyhabútor elÅ‘lapját fixen, közvetlenül a készülék ajtajára erÅ‘sítik.

Szintező elemek

A 140 cm-nél nem kisebb fülkeméretű, magasabb készülékek alján két szintezÅ‘ elemet találunk (bal és jobb oldalon.) Ezekkel tökéletesen beállíthatja a hűtÅ‘készüléket, megszüntetve annak dÅ‘lését, így az ajtó tökéletesen záródik, a készülék pedig optimális hűtÅ‘teljesítményt nyújt.

Osztott üvegpolc

Az osztott üvegpolc egyik fele becsúsztatható a másik alá, így még sokoldalúbb tárolási opciókban lehet részünk, például magasabb edényeket is elhelyezhetünk. A biztonsági üvegbÅ‘l készült polcok igény szerint különbözÅ‘ magasságokon helyezhetÅ‘k be.

Variálható palacktároló polc

A BioFresh fiókok fölötti palacktartó polc (Premium termékcsalád készülékeiben) innovatív, sokoldalú tartozék. A felhasználó igényeitÅ‘l függÅ‘en az integrált üvegpanel vagy az alatta lévÅ‘ palacktartó polc használható tárolásra.

Liebherr hűtÅ‘szekrény IKBP 3560 Premium (beépíthetÅ‘)

BioFresh megvilágítás

A nagy fényerejű LED BioFresh megvilágítást az osztóelembe építették be, így egyenletesen, felülrÅ‘l világítja meg a kihúzott BioFresh fiókokat.

Liebherr hűtÅ‘szekrény IKBP 3560 Premium (beépíthetÅ‘)

Ajtóriasztó

Az ajtóriasztó hangjelzéssel figyelmeztet, ha az ajtó több mint 60 másodpercig nyitva marad, ezzel óvva az élelmiszer épségét.

SuperCool

Az automatikus SuperCool funkció akár 12 órára +2 °C-ra csökkenti a hűtÅ‘szekrény belsÅ‘ terének hÅ‘mérsékletét – tökéletes megoldás a frissen vásárolt élelmiszerek lehűtésére.

PowerCooling hűtÅ‘rendszer

A nagyteljesítményű PowerCooling hűtÅ‘rendszer gyorsan lehűti a frissen behelyezett élelmiszert, és egyenletes hÅ‘mérsékletet biztosít a készülék teljes belsÅ‘ terében. Egy szenzoros kapcsoló azonnal lekapcsolja a ventilátort, amint kinyitják az ajtót. Ezzel energiát takaríthatunk meg.

Magasságukban állítható lábak

A magasságukban állítható lábaknak köszönhetÅ‘en a Liebherr készülékek könnyen vízszintbe állíthatók szinte minden felületen.

GlassLine belsÅ‘ tér

A kiváló minÅ‘ségű belsÅ‘ tér benyomását a biztonsági üvegbÅ‘l készült nemes GlassLine kialakítás teszi teljessé. Az elegáns GlassLine tárolófelületek törésállók, karcolásállók és egyszerűen tisztíthatók. Az összképet a kiváló minÅ‘ségű nemesacél lécek teszik teljessé.

FlexSystem

A BioFresh és BioCool fiókok praktikus FlexSystem rendszere rugalmas, rendezett, áttekinthetÅ‘ élelmiszer-tárolást tesz lehetÅ‘vé. A gyümölcsök és zöldségek például elkülöníthetÅ‘k, vagy szavatossági idejük szerint rendezhetÅ‘k az élelmiszerek. A strapabíró FlexSystem rendszer elemei könnyen tisztíthatók, mosogatógépben is elmoshatók.

Páratartalom-szabályozó DrySafe/HydroSafe

A páraszabályozó lemez révén egyedileg állíthatja be a BioFresh rekeszek levegÅ‘jének páratartalmát. A BioFresh rekesz csekély páratartalmú levegÅ‘t garantáló DrySafe rekesze optimális a húsáruk, halak, tejtermékek tárolására. A gyümölcsöket és zöldségeket legjobb kicsomagolva, a BioFresh HydroSafe rekeszben, akár 90% páratartalom mellett tárolni.

Vajas tálka

A tetszetÅ‘s vajas tálka fél kézzel kezelhetÅ‘, könnyen nyitható. Törésálló, mosogatógépben elmosható, és minden Liebherr polcra illik.

Liebherr hűtÅ‘szekrény IKBP 3560 Premium (beépíthetÅ‘)

Tojástartó tálca

A sokoldalú tojástartó polc meghosszabbítható kialakítása akár 20 tyúktojás vagy 28 fürjtojás biztonságos elhelyezését teszi lehetÅ‘vé. A tojások hosszabban eltarthatók, ha hegyes végükkel lefelé tároljuk Å‘ket, vagy ha a tojástartó polcot a BioFresh fiók FlexSystem rendszerében helyezzük el.

Liebherr hűtÅ‘szekrény IKBP 3560 Premium (beépíthetÅ‘)

ÉrintÅ‘képernyÅ‘s kezelÅ‘felület

A folyadékkristályos kijelzÅ‘s, innovatív érintÅ‘képernyÅ‘s vezérlÅ‘ panel megbízhatóan tartja az egyes bortároló rekeszekben a beállított hÅ‘mérsékletet. A digitális hÅ‘mérÅ‘ egész fokra kerekítve mutatja meg a hÅ‘mérsékletet. Az elektronikus funkciók az érintésérzékeny felületen könnyen kiválaszthatók és szabályozhatók. Az esetleges rendellenességekre, pl. nyitva hagyott ajtóra a hÅ‘mérsékletet és ajtópozíciót érzékelÅ‘ riasztó figyelmeztet. A gyerekzár révén elkerülhetÅ‘ a beállítások nem kívánatos módosítása.

LED világító oszlop

A hűtÅ‘rekesz mindkét oldalán beépített LED fényoszlopokat találunk, amelyek egyenletesen világítják meg a belsÅ‘ teret. Az ajtó nyitásakor fokozatosan nÅ‘ a fényerÅ‘. A lámpa selyemfényű kivitele elegáns fényhatást kelt. A világító oszlopok lehetÅ‘vé teszik az üvegpolcok változatos áthelyezését.

VarioSafe

A VarioSafe tartalma jól áttekinthetÅ‘, segítségével könnyű rendet tartani a beltérben. Optimális megoldás kisebb kiszerelésű élelmiszerek, zacskók, tubusok, üvegek tárolására. A fiók a világító oszlopon különbözÅ‘ magasságokban helyezhetÅ‘ el.

SoftTelescopic

A SoftTelescopic rendszerrel szerelt összes BioFresh tárolórekesz és kihúzható fiók kényelmes önvisszahúzó rendszert kapott, amelyek mindennapi használatát a finom csukást szavatoló SoftSystem teszi praktikussá és biztonságossá. A rekeszek teljesen kihúzhatók és eltávolíthatók akár 90 fokos ajtónyitási szögnél is.

SoftSystem ajtózáró mechanizmus

A SoftSystem - csillapított bezárás kényelmes kezelést nyújt a mindennapos használatban. Az ajtó bezárásakor az ajtóba beépített SoftSystem csillapítja a záródási mozgást és az ajtó belsÅ‘ részének teljes töltöttsége estén is kifejezettel lágy bezáródást biztosít. Beépített készülékek esetén az ajtó kb. 30° nyitási szögtÅ‘l záródik automatikusan.

BioFresh

Nem sokkal 0 °C feletti hÅ‘mérsékleten és az ideális páratartalom mellett a zöldségek, gyümölcsök, hús, tej és a tejtermékek jelentÅ‘sen hosszabb ideig Å‘rzik meg egészséges vitamintartalmukat, finom aromájukat és étvágygerjesztÅ‘ megjelenésüket, mint a hagyományos hűtÅ‘részben.

Teleszkópos sínen mozgatható fiókok

A fiókok finoman járó teleszkópos sínen kihúzhatók, illetve derékszögig nyitott ajtó esetén kényelmesen kiemelhetÅ‘k.

Megjegyzés: habár adatainkat a lehetÅ‘ leggondosabban kezeljük, fenntartjuk a jogot a műszaki részletek módosítására. Emellett eltérések mutatkozhatnak a szöveges vagy képi tartalom, valamint az eredeti készülék között.

Habár adatainkat a lehető leggondosabban kezeljük, fenntartjuk a jogot a műszaki részletek módosítására. Emellett eltérések mutatkozhatnak a szöveges vagy képi tartalom, valamint az eredeti készülék között.
BLOG
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Tudja meg első kézből legjobb akcióinkat, vegye igénybe kizárólagos kedvezményeinket, olvassa érdekes blogunkat, melyben praktikus tanácsokkal segítjük mindennapjait!
Liebherr PREMIUMHUTO.HU