Fizetés menete

A Dimo Clean Kft. árai a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyek a webáruházban a termékek mellett találhatók.

  • Készpénz (Utánvét): Készpénzzel történő fizetés vagy személyes átvétel során történhet, vagy a termékek kiszállításakor. Ez utóbbi esetben a vevő készpénzben fizeti meg a teljes vételárat és a szállítási költséget. A vevő a számlát a fizetés megtörténtekor kapja kézhez.

  • Előreutalás számla ellenében. Ez esetben a teljes vételárat és a szállítási költséget számlázza a Dimo Clean Kft., és a számlát 3 napos fizetési határidőre kiállítva, e-mailben eljuttatja a vevőnek. Cégünk pénzforgalmi számlával rendelkezik az OTP és a K&H Banknál!
    A termékek kiszállítása a számla kiegyenlítése után történik. Az eredeti számlát a megrendelt termékekkel együtt juttatja el a Dimo Clean Kft. a vevőhöz. Fontos, hogy csak számla ellenében utalja át a vevő az összeget.
  • A személyes átvétel a következő helyszíneken lehetséges: 4400 Nyíregyháza Pazonyi u. 37.. Az aktuális nyitvatartási időpontokat megtalálja weboldalunkon.

 

  • Bankkártyás fizetés (Mastercard, Visa): bankkártya-adatok megadásával történő elektronikus fizetés
    A vevő a terméket kiszállítást követően átveheti saját szállítási címén, vagy személyesen a Dimo Clean Kft nyíregyházi üzletében.
    A számla a megrendelést követően kerül kiállításra és a termékkel együtt kerül kiszállításra. Személyes átvétel során a vásárlási folyamat során kerül kiállításra a számla a vevő számára. Bankártyás fizetés esetén a K&H Bank saját felületén történik a fizetés!

 

 

Liebherr PREMIUMHUTO.HU