BluPerformance

BluPerformance


2020. 09. 24.

A BluPerformance több, mint egy új, divatos hűtőszekrény-család: a frissesség vadonatúj dimenzióját nyújtja Képzelje el a tökéletes hűtéstechológiát: egy energiatakarékos hűtőszekrényt időtlen, elegáns formavilággal és sima, könnyen tisztán tartható felületekkel; egy hűtőszekrényt, amely gyorsan optimális hőmérsékletre hűti az élelmiszereket, majd a szokásosnál jóval hosszabban tartja azokat frissen; egy hűtőszekrényt, amely lenyűgözően tágas, mégis helytakarékos, amelynek csodálatos, elektronikus kezelőszervei ösztönösen működtethetők, és amely tele van olyan innovatív, új technológiákkal, amelyek egyszerűbbé teszik az Ön mindennapjait. Ez a BluPerformance – vadonatúj dimenziót nyitunk a hű

A hűtés, a mélyhűtés jövője

Liebherr BluPerformance: élvonalbeli hűtőtechnológia a felülmúlhatatlan praktikumért.

Liebherr BluPerformance: élvonalbeli hűtőtechnológia a felülmúlhatatlan praktikumért.

 

A legjobb bulikon a konyhában gyűlik össze mindenki. Készüljön hát fel tökéletesen vendégei fogadására a Liebherr új generációs BluPerformance hűtőszekrényeivel. A BluPerformance modellcsalád tagjai egytől egyig maximális hűtőteljesítményt kínálnak, így Ön optimálisan tárolhatja élelmiszereit, és gyorsan lehűtheti frissítőit. Az összes hűtőfunkció egyszerűen, ösztönösen kiválasztható a kényelmes érintőképernyős kezelőfelületen. A SmartDevice-Box segítségével pedig akár a távolból is szabályozhatja hűtőszekrénye működését, hogy mire hazaér, csodálatos hűsen várja frissítője.

Optimális hűtőteljesítmény, csekélyebb energiafogyasztás

A BluPerformance korszakváltást hoz az energiafogyasztás terén. Minden BluPerformance berendezés A+++ vagy A+++/-20% energetikai besorolású. Utóbbiak még a jelenleg alkalmazott legjobb energetikai osztálynál, az A+++ besorolásnál is takarékosabbak 20 százalékkal. Ez azt jelenti, hogy nem csak tovább maradnak frissek élelmiszerei, de közben a háztartás energiafogyasztása is csökken.

Jobban elférnek az ételek

Az új generációs készülékeket az teszi igazán különlegessé, hogy innovatív hűtőtechnológiájuk a talapzatban helyezkedik el, így azonos külső méret mellett jóval nagyobb belső térfogattal rendelkeznek. Ez pedig azt jelenti, hogy szemmel láthatóan jobban elférnek az ételek és az italok.

A BluPerformance készülékek ugyanakkor nem csupán energia-takarékosabbak, de jóval csendesebbek is – egyszóval tökéletes megoldást kínálnak a hűtési igényekre.

Liebherr PREMIUMHUTO.HU