Fb-pixel

Liebherr Osztott hőmérsékletű borszekrények

A bor a kedvenc italod egy ínyenc vacsora mellé? Vagy csak baráti borkóstoló estét tervezel? Akkor a maximális ízélményt a Liebherr hozza el Neked!

A Liebherr borhűtői szakértők bevonásával lett tervezve, így garantáltan tudja biztosítani kedvenc borai számára a megfelelő tárolási és hűtési környezetet.
A szabadonálló termékcsalád egyedi és stílusos megjelenést biztosít minden háztartásban, valamennyi borkedvelő és kezdő borász számára kitűnő választás. Telis-tele jobbnál jobb funkciókkal, és ami a biztos az a tökéletes aromájú borkülönlegsségek, amit a kitűnő tárolás során érhetünk el. A Liebherr prémium minőségű hűtői biztosítják, hogy a lehető legjobb környezetben tudjuk tárolni a vörös, fehér, rozé borainkat.
A borok tárolásánál elsőszámú szempont a megfelelő páratartalom kialakítása. A Vinothek osztott hőmérsékletű borszekrényei belső terének páratartalma a lávaköves kiegészítő segítségével igény szerint növelhető. Ez a különleges megoldás a hosszú távú tárolás esetén is óvja a parafadugókat a kiszáradástól. A borszekrényekben a vízszintes tárolás is támogatja azt, hogy a dugó belülről is nedves maradjon. A hűtőberendezésekben 50%-ot is meghaladó páratartalom is beállítható, azonban igény szerint lehet szabályozni a szellőztetés gomb megnyomásával.
Annak érdekében, hogy a környezeti szagok és illatanyagok ne jussanak be a belső térbe, kifejlesztette a Liebherr az aktívszenes szűrőt. Ennek köszönhetően nincsen befolyása a külső környezetnek a berendezésben keringő levegőre, így hatása sincs a tárolt borok minőségére. A FreshAir aktívszenes szűrő egyszerűen cserélhető a hűtőgépben.
Az ideális páratartalom mellett nagyon fontos tényező a hőmérséklet is. A Vinothek osztott hőmérsékletű borszekrények különösen alkalmasak arra, hogy különböző típusú borokat tároljunk optimális fogyasztási hőmérsékleten. A különleges komponensek alkalmazásának köszönhetően elhatárolt hőmérsékleti zónák alakíthatóak ki. Felül például +18°C-on temperálhatóak a vörösborok, míg az alsó zóna a maga 5°C hőmérsékletével ideális pezsgők vagy habzóborok hűtésére. A köztes zónák pedig a fehérborok tárolására nyújt ideális hőfokot. Külön szabályozhatóak a hőmérsékleti tartományok. Az optimális éréshez állandó hőmérsékletre van szükség. Minden bortípus éréséhez 10°C és 12°C közötti klíma az ideális. A precíziós elektronikus szabályozó rendszer és az ultramodern klímatechnológia együttesen gondoskodnak arról, hogy a belső térben állandóan a beállított hőmérséklet uralkodjon, még nagy hőingadozás esetén is. Mindezek mellett beépített fűtőelem is segíti az optimális fogyasztási hőmérséklet fenntartását és megteremtését.
Természetesen, mint minden Leibherr hűtőnél, megfordíthatóak az ajtópántok a borszekrények esetén is. Ezen felül a hűtőkben egyedi fejlesztésű, különösen alacsony rezgésű kompresszorokat alkalmaznak, amivel a kiváló tárolási körülmény megteremthető. Mivel a legkisebb rezgés, rázkódás is képes megzavarni a borok érési folyamatát, és megakadályozni a tanninok leülepedését, így ez a rezgésmentes kialakítás a megoldás ezekre a problémákra.
Alacsony energiafelhasználásúak az osztott hőmérsékletű borszekrények is, a fantasztikus funkciók mellett. A legkitűnőbb energiaosztályokba vannak sorolva a hűtők. A mérsékelt energiafogyasztás mellett, a környezetvédelem támogatása is nagyon fontos a Liebherr technológiák kifejlesztése és használata során.

Liebherr PREMIUMHUTO.HU